Yandex Metrica

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e: Vesayetin yetiştirmeleri Batı'nın beslemeleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan CHP'li Özgür Özel'e: Vesayetin yetiştirmeleri Batı'nın beslemeleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gezi kalkışması davası sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etme hadsizliğini gösteren CHP'li Özgür Özel'e sert sözlerle yüklenerek "Vesayetin yetiştirmeleri, Batı'nın beslemeleri..." ifadelerini kullandı.

Politika

23.01.2024, 19:11

"Kızıl Soros" lakaplı Osman Kavala ve ekibinin hakettikleri hapis cezalarına çarptırılması sonrası siyasi emir erleri harekete geçmişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gezi Parkı davasının karara bağlanmasının ardından dün yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı isim vererek tehdit etme cüretinde bulunmuştu. "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan hapis cezası alan Osman Kavala'nın 'özgür' olduğunu iddia eden Özel, "Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir. Ant olsun, ant olsun, ant olsun." sözlerini sarf etmişti.

MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra İYİ Parti'den de istifa eden Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuracağını açıkladı. MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra... Haberi Görüntüle

PKK VE SOL TERÖR ÖRGÜTÜ UZANTILARI DA TEHDİT ETTİ

HDP milletvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Türkiye Komünist Partisi milletvekili Ahmet Şık da CHP'li Özel ile paralel açıklamalarda bulunarak, hakim ve savcıları tehdit etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

"VESAYETİN YETİŞTİRMELERİ, BATI'NIN BESLEMELERİ"

Skandal açıklamalara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da tepki gösterdi.

İsim vermeden Özel ve Tanrıkulu'nu hedef alan Bakan Soylu, "Vesayetin yetiştirmeleri, Batı'nın beslemeleri, Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'a dil uzatıyorlar... Çirkin yüzlü, çirkin sözlü hakaret sahipleri; Siz size yakışanı yaparsınız, Biz bize yakışanı... Geliyor gelmekte olan." sözlerini kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading