Yandex Metrica

ERUH SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Eruh Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Eruh'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

ERUH SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Eruh Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Eruh'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçim sonuçları, Siirt Eruh'ta hangi parti kazandı, Eruh'ta belediye başkanı kim oldu? sorularının yanıtı merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Belediye başkan adaylarının birbirinden ilginç vaatlerle seçimi kazanmaya çalıştığı Eruh'ta seçimi kim kazandı? 

Politika

27.04.2024, 08:48

Eruh yeni belediye başkanını seçmek için sandık başına gitti. Binlerce Eruhlu kenti 5 yıl boyunca seçecek belediye başkanı ve meclis üyeleri için oy kullandı. 

Siirt'in Eruh ilçesinde belediye başkanı meclis üyelerini seçmek üzere yapılan oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyişi başladı. Siirt merkez ve Eruh ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Eruh ilçesinde belediye başkan adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Eruh'ta seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Eruh'ta yeni belediye başkanı belli oldu mu? Eruh'ta 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİİRT ERUH SEÇİM SONUÇLARI

Eruh'ta kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Eruh Belediye Başkanı kim oldu? Eruh'ta belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SİİRT ERUH SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eruh dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

ERUH'TA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Eruh Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Eruh'ta belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading