Yandex Metrica

Podolski Galatasaray'ın astronomik rakama satılacak Türk yıldızını açıkladı

Podolski Galatasaray'ın astronomik rakama satılacak Türk yıldızını açıkladı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Sacha Boey transferinin ardından gelecek astronomik transfer satışını değerlendirdi. Podolski'ye göre, Kerem Aktürkoğlu yüksek rakamlara satılabilir.

Spor

03.02.2024, 09:38

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski, Türkiye'deki spor gündemine dair Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Podolski, Sarı-Kırmızılıların Sacha Boey transferinden sonra yapabileceği yüksek rakamlı bir satışı değerlendirirken, öne çıkan ismin Kerem Aktürkoğlu olduğunu iddia etti.

Süper Lig'de yeni sezon transfer dönemi belli oldu! İşte o tarihler... Süper Lig'de yeni sezon transfer dönemi belli oldu! İşte o... Haberi Görüntüle

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK İÇİN AVANTAJLI

Şampiyonluk yarışına dair görüşlerini paylaşan Podolski, Galatasaray'ı daha avantajlı gördüğünü belirtti. Takımın son yıllardaki stratejisini öven Podolski, "Galatasaray’ın son birkaç yıldaki stratejisine baktığınızda, Fenerbahçe’ye göre çok daha akıllıca yönetiliyor, panik havası yok ve daha sakin bir ortam var." dedi.

Türkiye Kupası'nda yarı finalde düdük çalacak hakemler duyuruldu Türkiye Kupası'nda yarı finalde düdük çalacak hakemler duyuruldu Haberi Görüntüle

PODOLSKİ'DEN BOEY YORUMU

Sacha Boey'un transferini değerlendiren Podolski, oyuncunun Bayern Münih'e yüksek bir fiyata satıldığını vurgulayarak, Galatasaray'ın Boey sonrasında yüksek rakamlara satabileceği ismin Kerem Aktürkoğlu olabileceğini öne sürdü.

Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU MYÜKSEK RAKAMLARA SATILABİLİR

Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu'nun yüksek bir bedelle satılabileceğini dile getiren Podolski, "Boey, Bayern Münih’e 30 milyon Euro’ya gitti. Onu, sadece 1 milyon Euro’ya yakın bir paraya almışlardı. Galatasaray, Boey sonrasında Kerem Aktürkoğlu'nu yüksek rakamlara satabilir." şeklinde konuştu.

Ve artık Galatasaray Ziyech'e hakim! Ve artık Galatasaray Ziyech'e hakim! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN DURUMU VE PODOLSKİ'NİN ÖNERİSİ

Arda Güler'in yeteneklerine vurgu yapan Podolski, genç futbolcunun süre alamamasının onun için mantıklı olmadığını ifade etti. Toni Kroos örneğini hatırlatan Podolski, "Başka bir takıma kiralanması bu süreçte mantıklı olabilir. Toni Kroos’u hatırlayın; 19 yaşında Leverkusen’e kiralanmıştı ve sonra çok güçlü bir şekilde Bayern Münih’e dönmüştü." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading