Yandex Metrica

PFDK kararları: İsrailli futbolcular Jehezkel ve Karzev'e verilen cezalar belli oldu

PFDK kararları: İsrailli futbolcular Jehezkel ve Karzev'e verilen cezalar belli oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bitexen Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel ve RAMS Başakşehir'den ayrılan İsrailli Eden Karzev hakkındaki kararı verdi.

Spor

27.01.2024, 14:41

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel ve Başakşehir'den ayrılan İsrailli Eden Karzev' 8 maçla cezalandırdı. İki futbolcunun cezası ideolojik propagandada bulunmaları nedeniyle verildi. 

Image

İlkay Gündoğan Galatasaray'a geliyor! İşte teklif İlkay Gündoğan Galatasaray'a geliyor! İşte teklif Haberi Görüntüle

BİLEĞİNDEKİ YAZIYI İŞARET ETMİŞTİ

Sagiv Jehezkel, Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinç gösterisiyle tepkilerin odağı olmuştu. Sol bileği bandajlı olan 28 yaşındaki futbolcu, attığı golü bileğine yazdığı 7 Ekim 2023 tarihini göstererek kutlamıştı.

Ali Koç'un adaylığı için imza toplanıyor! WhatsApp grubunda neler dönüyor? Ali Koç'un adaylığı için imza toplanıyor! WhatsApp grubunda neler dönüyor? Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN İSRAİL'İN KATLİAMINA DESTEK VERMİŞTİ

Eden Karzev ise sosyal medya hesabından "100 gün" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayıp paylaşmış ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek vermişti

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading