Yandex Metrica

Pervari'de sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?

Pervari'de sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?

Siirt'in Pervari ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partili Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile DEVA Partili Başkan Adayı İsmail Bilen'in kardeşleri arasında çıkan tartışmalarda 4 kişi yaralandı. Pervari'de seçim sonuçlarından dolayı ortalığın gerilmesini engellemek için valilik, ilçe merkezi ve köylerde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti. Peki Pervari'de sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?   

Gündem

08.04.2024, 17:44

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde belediye başkanlığını AK Partili Tayyar Özcan kazandı. Seçim sonrasında Tayyar Özcan ile DEVA Partili Başkan Adayı İsmail Bilen'in kardeşleri arasında seçim sonuçlarından dolayı tartışma çıktı.

Valilik, tartışmanın büyümemesi adına ikinci bir duyuruya kadar Siirt, Pervari'de sokağa çıkma yasağı ilan etti. 

Pervari'de yaşayan vatandaşlar, sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını araştırmaya başladı. Peki Pervari'de sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? İşte merak edilenler...

Devletin karşılamadığı ilaçlar neler? SGK'nın karşılamadığı ilaçlar Devletin karşılamadığı ilaçlar neler? SGK'nın karşılamadığı ilaçlar Haberi Görüntüle

SİİRT'İN PERVARİ İLÇESİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, Pervari ilçesi ve bağlı tüm köylerde 3 Nisan Çarşamba günü saat 01.00’den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiği açıklandı.

Açıklamada, “İlimize bağlı Pervari ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerde, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 3 Nisan 2024 tarih ve saat: 01.00’den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir” denildi.

Dolar yıl sonu ne olur 2024? Dolar atacak mı, azalacak mı? Dolar yıl sonu ne olur 2024? Dolar atacak mı, azalacak... Haberi Görüntüle

PERVARİ'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

Siirt'in Pervari ilçesinde yaşayan vatandaşlar, işlerine gidebilmek için 'Pervari'de sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?' sorusuna yanıt arıyor.

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, 'Olayların büyüyerek devam etmemesi, halkımızın huzur ve güvenliği için Pervari ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerde, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 3 Nisan 01.00'den geçerli olmak üzere 4 Nisan Perşembe günü 09.30'a kadar sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştır' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading