Yandex Metrica

Sitede Ara

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'den yeni projeler: 'Hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz'

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'den yeni projeler: 'Hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz'

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Önümüzdeki dönem mevcudu koruyacağız, geliştireceğiz, hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz." dedi.

Gündem

09.03.2024, 13:21

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda 31 Mart Seçim Beyannamesi'ni açıkladı. Konuşmasına Berat Kandili'ni kutlayarak başlayan Cin, Pendik'in İstanbul'un en büyük üçüncü ilçesi olduğunu hatırlattı. Cin, "Arkadaşlarımla birlikte 5 yıl hizmet ettim. AK Parti'mizin, Cumhur İttifakı'mızın adayı olarak 5 yıl daha hizmet etmek için yola çıktım. 5 yıl sonra, Pendik’in her köşesindeki eserlerimiz, Pendiklilerin hepsine dokunan hizmetlerimizle tekrar vatandaşımızın huzuruna çıkıyoruz." dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinleri belli oldu mu 2024? Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinleri belli oldu mu 2024? Haberi Görüntüle

"ASIL İŞİMİZ GÖNÜLLER YAPMAK"

Ahmet Cin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaptığımız işler algı işleri değil. Gözle görülür işler. Hepsi referansımız. Önümüzdeki dönem mevcudu koruyacağız, geliştireceğiz, hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz. Hizmet merkezleri, ulaşım, erişim yatırımları, altyapı yatırımları, ortak yaşam alanları, sürdürülebilir çevre yatırımları, spor, kültür sanat ve gençlik yatırımları… Bunlar bizim işimiz. Bunların en iyilerini yapacağız. Ama asıl işimiz gönüller yapmak olacak, Pendik’in birliğini, dirliğini geliştirmek olacak. Pendik’te yaşamanın sevincini daha da artırmak olacak."

11 Mayıs bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper Lig'de neden maç yok? 11 Mayıs bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Süper... Haberi Görüntüle

"MAZERET BELEDİYECİLİĞİ ELEŞTİRİSİ"

Mevcut İBB yönetimini eleştiren Pendik Belediye Başkanı, İmamoğlu yönetiminin mazeretten başka bir şey üretmediğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Hizmet ve eser siyaseti yeniden İstanbul’da iş başına geçecek. O zaman çok daha fazla işi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Pendik’e kazandırdığını, sadece İstanbul’un değil, Pendik’in de muradına erdiğini göreceğiz." Cin, bütün Pendiklilere minnettar olduğunu, yeni projelerle yine ilçe sakinlerinin güvenine layık olmaya çalışacağını belirterek"Allah mahcup etmesin. Yolumuz, bahtımız açık olsun." ifadesini kullandı.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve çok sayıda partili katıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading