Yandex Metrica

Sitede Ara

Parti aracıyla dağıttılar: CHP'den ilköğretim öğrencilerine son kullanma tarihi geçmiş ürünler

Parti aracıyla dağıttılar: CHP'den ilköğretim öğrencilerine son kullanma tarihi geçmiş ürünler

Partiler, 31 Mart'ta yapılacak seçimlere hazırlanırken sosyal medyaya düşen bir haber pes dedirtti. CHP teşkilatının Ataşehir'deki bir ilkokulun önünde öğrencilere son tüketim tarihi gelen ürünler dağıtması gündem oldu.

Gündem

12.04.2024, 22:39

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala partiler propaganda faaliyetlerine son sürat devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, ilçe yapıldığından beri elinde bulundurduğu Ataşehir ilçesinde Battal İlgezdi'yi tekrar aday yapmamış, onun yerine partinin etkili isimlerinden Onursal Adıgüzel'i aday göstermişti. AK Parti ise Mustafa Naim Yağcı'yı aday göstererek Ataşehir'i bu kez hizmetle tanıştırmak niyetinde olduğunu belli etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kırım Tatarlarının haklarını savunmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kırım Tatarlarının haklarını savunmayı sürdüreceğiz Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERE SON TÜKETİM TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜN

Adaylar sokak sokak, mahalle mahalle projelerini ve vaatlerini anlatırken sosyal medyaya düşen bir haber dikkatleri çekti. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Onursal Adıgüzel'in broşürlerinin bir ilkokulun önünde parti aracıyla dağıtıldığı ve çıkan pakette öğrencilere verilmek üzere son tüketim tarihi gelen Danone markalı ürünlerin bulunduğu öğrenildi. Danone markalı ürünlerin son tüketim tarihinin bugün olması sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken CHP'den şimdiye kadar bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

2

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading