Yandex Metrica

Özgür Özel'e veto şoku: PM'den istediği yetki talebi reddedildi!

Özgür Özel'e veto şoku: PM'den istediği yetki talebi reddedildi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu'nun kontrolündeki Parti Meclisi'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ve Kadıköy adaylarını belirlemek için özel yetki talep etti.  Özgür Özel, aldığı ret cevapla şoka uğradı.   

Gündem

10.02.2024, 07:44

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından değişim kavgasının yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisi'nde kriz bir türlü aşılamadı. Değişimcilerin desteğiyle Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirerek genel başkanlık koltuğuna yerleşen Özgür Özel, istediği başarıyı sağlayamadı.

Bakan Fidan'la Blinken arasında kritik temas: Refah’a saldırı kabul edilemez Bakan Fidan'la Blinken arasında kritik temas: Refah’a saldırı kabul edilemez Haberi Görüntüle

YEREL SEÇİMLERDE  BİLE TEK BAŞINA KARAR ALMADI 

Ekrem İmamoğlu'nun gölgesinde kalan ve 'eş başkan' olarak değerlendirilen Özgür Özel, yerel seçim için aday seçmekte bile tek başına karar alamadı. İYİ Parti'nin ittifak kapısını kapatması ve DEM Parti'nin ise pazarlıkta el artırması nedeniyle köşeye sıkışan Özgür Özel, kritik bölgelerde bile aday çıkartmakta zorlandı.

İstanbul'daki PKK operasyonunda yeni detaylar: Savcılığın sevk yazısı ortaya çıktı İstanbul'daki PKK operasyonunda yeni detaylar: Savcılığın sevk yazısı ortaya çıktı Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN KAPISINA DAYANDI 

23 Ocak'ta Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Özgür Özel, İmamoğlu'na karşı eski genel başkandan yardım istediği hatta "Sahaya inin bize destek olun" dediği iddiası ortaya atıldı. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ret cevabı aldı.Özgür Özel, kurultayın ardından değiştirdiği Parti Meclisi'ne Sevgi Kılıç, Özgür Karabart, Gökan Zeybek gibi Ekrem İmamoğlu'na en yakın isimleri atadı.

Survivor kaptanlık oyunu her hafta oynanacak mı? Kırmızı ve mavi takım her hafta değişecek mi? Survivor kaptanlık oyunu her hafta oynanacak mı? Kırmızı ve mavi... Haberi Görüntüle

ÖZEL'İN YETKİ TALEBİNE RET

60 kişilik PM'nin 20'sinin Ekrem İmamoğlu kontenjanından oluşu, alınan kararlarda İmamoğlu'nun etkisini de artırdı. Özgür Özel yerel seçimdeki aday belirleme krizini Parti Meclisi'ne taşıdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara-Çankaya ve İstanbul-Kadıköy için PM'den özel yetki isteyen Özel gelen vetoyla şoka uğradı. PM'de yapılan oylamada, Özel'in 'özel yetki' talebine ret cevabı çıktı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading