Yandex Metrica

Volkswagen'dan tarihe damga vuran Türkiye hareketi! Alman şirket en ucuz arabasını piyasaya sokuyor

Volkswagen'dan tarihe damga vuran Türkiye hareketi! Alman şirket en ucuz arabasını piyasaya sokuyor

Teknolojioku'nun haberine göre, Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri olan Volkswagen, özellikle Latin Amerika’da yok sattığı Gol modelini Türkiye'de de satışa sunabilir.

Otomobil

23.01.2024, 18:40

Son dönemdeki otomobil fiyat artışları neticesinde Türkiye pazarından daha fazla pay almak isteyen dev markalar, kampanya yarışına girdi. Bu yarış neticesinde Volkswagen'den rakiplerini arkada bırakacak dev bir hamle geldi.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

1980 YILINDAN İTİBAREN ÜRETİLİYOR

Volkswagen, Golf yerine daha uygun fiyatşı Gol gol modelini Türkiye'de satışa sunarsa, çok daha uygun fiyatlarla satış rakamlarını arttırabilir. 1980 yılından itibaren üretilen bu marka özellikle Latin Amerika'da yüksek satış rakamlarına sahip.

Dışarıdan bakıldığında Polo’yu andıran Gol aslında çok daha küçük bir iç hacme sahip. Ayrıca teknoloji anlamında da Polo’nun yanına bile yaklaşamayacak seviyelerde.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

ORTALAMA FİYATI 180 BİN TL

Gol'ün fiyatına baktığımızda hayli uygun bir etikete sahip olduğu da inkar edilemez. Hali hazırda Volkswagen’in en ucuz modeli olan Gol, ortalama olarak 180 bin TL’lik bir fiyatla satılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading