Yandex Metrica

Togg'un Gemlik tesisinden yeni paylaşım! Göğüs kabartan görüntüler

Togg'un Gemlik tesisinden yeni paylaşım! Göğüs kabartan görüntüler

Türkiye'nin otomobili Togg'un seri üretimi için geri sayım ürerken, araçların üretildiği Gemlik'teki teknoloji üssünün oldukça başarılı kurgulanmış tanıtım filmi paylaşıldı. Film, otomobilin ne denli güçlü bir projenin ürünü olduğunu gözler önüne serdi.

Otomobil

23.01.2024, 20:00

Türkiye'nin otomobili Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'ndeki açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün yapılmıştı. Bu geişmenin ardından aracın seri üretimi için geri sayım başlarken Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), sosyal medya hesabından yepyeni bir klip paylaştı.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

ETKİLEYİCİ FİLM

Klipte "akıllı cihaz" olarak tanımlanan elektrikli otomobilin teknoloji üssü özenli bir kurguyla tanıtıldı. Paylaşım, TOGG resmi sosyal medya sayfasından, TOGG Teknoloji Kampüsü başlığı ve "Yeni Lig Gemlik" vurgusuyla yapıldı. Göz kamaştıran teknoloji harikası üretim aşamaları etkileyici görseller eşliğinde verilirken, çevreye olan duyarlılığına da dikkat çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading