Yandex Metrica

Togg'un akıllı cihazlarına yeni yetenek! Akıllı cihazdan çok daha ötesi

Togg’un akıllı cihaz teknolojilerinde Qualcomm çözümleri kullanılacak. Konuyla ilgili konuşan Togg Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunmayı amaçlıyoruz. Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile kullanıcılarımıza akıllı ve konforlu bir deneyim sunacağız" dedi.

Otomobil

23.01.2024, 20:19

Türkiye Yüzyılı projeleri arasında yer alan yerli otomobil Togg, mart ayında yollarda olmaya hazırlanıyor. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin akıllı cihaz teknolojilerinde Qualcomm çözümlerinin kullanılacağını açıkladı.

Kullanıcılarına son teknoloji bağlantılı hizmetler sunmayı ve yüksek kaliteli araç içi deneyimler yaşatmayı hedefleyen Togg, Qualcomm Technologies Inc. ile çalışacak. Togg, C-SUV'un bilgi ve eğlence sistemini Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile güçlendirecek. Akıllı cihaz, gelişmiş grafik ve araç içi multimedya deneyimlerinin yanı sıra bilgisayar görüşü desteği, yapay zekâ yetenekleri, entegre ve sürekli uyarlanabilir kokpit sistemi sayesinde kullanıcılarına daha konforlu, bağlantılı ve kesintisiz bir sürüş deneyimi sağlayacak.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

SON DERECE YETENEKLİ AKILLI BİR CİHAZ OLACAK

Togg’un teknolojisi, C-SUV’u çevre ile iletişim kurabilen, çözümler üreten ve bu çözümleri somut ürün ve hizmetler halinde kullanıcıya sunan akıllı bir cihaza dönüştürüyor. C-SUV’u bağlantılı olmanın bir adım ötesine taşıyan bu teknoloji, akıllı ev cihazları ve akıllı şehirlerdeki diğer tüm IoT cihazlarıyla entegre bir şekilde çalışarak hem kullanıcıların hem yolcuların hayatını kolaylaştırıyor.

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

KARAKAŞ: BİRÇOK AKILLI CİHAZDAN DAHA ÖTESİ

Konuyla ilgili konuşan Togg CEO'su Gürcan Karakaş, kullanıcılara konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmak hedefiyle alanlarının en iyileriyle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunmayı amaçlıyoruz. Snapdragon Dijital Kokpit Platformları ile kullanıcılarımıza akıllı ve konforlu bir deneyim sunacağız. Yeni nesil araçlar için Qualcomm ile çalışmalarımızı genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

AKILLI VE GÜVENLİ SÜRÜYÜŞ DENEYİMİ SAĞLIYOR

Qualcomm CDMA Technologies GmbH Ürün Pazarlama Kıdemli Direktörü Thomas Dannemann ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Qualcomm Technologies, otomobil üreticilerinin hem sürücüler hem yolcular için daha bağlantılı, akıllı ve güvenli sürüş deneyimi sağlamalarına katkıda bulunmayı taahhüt ediyor. Togg’un, Snapdragon Dijital Kokpit Platformları'na dayanan dijital olarak gelişmiş özellikleri yeni nesil elektrikli araçlarına entegre etmesine katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading