Yandex Metrica

TOGG gece yarısı otoyolda görüldü! Bir şeritten diğerine geçti

TOGG gece yarısı otoyolda görüldü! Bir şeritten diğerine geçti

2023 yılında otoyollara çıkacak olan yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. Diğer yandan TOGG otomobil, gece saatlerinde trafikte görüntülendi. Otomobilin orta şeritten sol şeride hızlıca geçerken hiç savrulmadığı görüldü.

Otomobil

23.01.2024, 19:29

Yerli otomobil TOGG, 2023 yılında yollarda olacak. Üretim tesisinin yüzde 99'unun hazır olduğu TOGG'un test sürüşleri devam ederken, dün gece saatlerinde otobanda görüntülendi. 

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

YOL TUTUŞU TAM PUAN ALDI 

Gece yarısı vatandaşların kamerasına yansıyan görüntülerde, TOGG'un yüksek hızda şerit değiştirdiği ve bu sırada hiç yolda savrulmadığı görüldü. 

TOGG, gece yarısı görüntülere yansıdı. Aracın yol tutuşu, izleyenleri adeta hayran bıraktı.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

GECE YARISI OTOYOLDA GÖRÜLDÜ 

2023 yılı Mart ayı itibariyle artık daha sık rastlamaya başlayacağımız Türkiye'nin yerli otomobili Togg, gece yarısında yolda görüntülendi. TOGG'u kimin kullandığı bilinmezken, bu görüntünün sosyal medya paylaşılması heyecan yarattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading