Yandex Metrica

Son dakika: Hyundai i20 fiyat listesi belli oldu! Bu araba kaçmaz

Son dakika: Hyundai i20 fiyat listesi belli oldu! Bu araba kaçmaz

Hyundai i20'deki indirim göz kamaştırıyor. Özellikle de Ocak ayında sıfır araç alacaklar için önemli kampanyalar mevcut. Hem fiyatlar düştü hem de aracı satın alırsanız güvenceli şekilde alıyorsunuz. İşte Hyundai i20 fiyat listesi...

Otomobil

03.03.2024, 12:32

Hyundai’nin yaptığı indirimler alıcıların dikkatini çekti. Özellikle yeni yılda araç almayı düşünen vatandaşlar için aracı hem daha uyguna hem de güvenceli alımlar için indirim kampanyaları başladı. İşte fiyatlar ve detayları.. 

Hyundai i20’deki son haberler alıcıların ilgisini alıyor. Araç almayı düşünen kişiler bu fırsatı kaçırmasın. Hem fiyatların ucuzlaması hem de yapılan güvenceleri alıcıların dikkatini çekmekte.

Her gün araç kullanan kişiler için yapılan bu indirimler oldukça sevindirici. Hyundai i20’de yapılan yeni teknolojiler ve bağlantı donanımları bulunmaktadır. Yapacak olduğunuz yolculukların rahat bir şekilde olmasını sağlayan Hyundai i20 araçları alıcılarını bekliyor.

Görünüşüyle dikkatleri üzerine almayı başaran Hyundai i20 inanılmaz görüntüsüyle herkesi büyülemeyi başarmış durumda. İç ve dış tasarımındaki göz alıcı yapılar güzel görüntüsüyle ayrı bir hava katıyor.

Yeni özellikleriyle ve konforlu yolculuğu hedefleyen Hyundai i20 alıcılarını bekliyor.

MPI 100 PS Jump benzinli ve manuel araç 424 bin Lira değerindeyken indirimli fiyatı Ocak 2023’te 391bin 213 Lira’dan alıcılarını bekliyor. Otomatik araç ise 457 bin Lira değil; 450 bin 500 Lira’dan alıcılarını beklemekte.

Yeni tasarımı yapılan araçta yolculukta rahat etmeniz için tüm detaylar düşünülmüş durumda. Kablo kullanmadan dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu yolculukta her şey çok rahat, güvenilir ve yeni.

Tüm Hyundai’ler gibi en yüksek imkanlarda yolculuğunuzun kalitesi için 5 yıl 100 bin km Hyundai onarım güvencesiyle beraber hizmet sağlamaktadır. Bu fırsatı kaçırmayın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading