Yandex Metrica

Sitede Ara

Renault'tan Türkiye için beklenen hamle! 300 Bin TL'lik SUV modeli Türkiye'de satışa sunulacak

Renault'tan Türkiye için beklenen hamle! 300 Bin TL'lik SUV modeli Türkiye'de satışa sunulacak

Otomobil sektöründeki dev isimlerden biri olan Renault, özellikle düşük gelir grubuna hitap eden popüler SUV modelini Türkiye’ye getirme kararı aldı. Detaylar haberimizde...

Otomobil

23.01.2024, 20:18

SUV modeller son yıllarda popüleritesini artırıyor. Birçok marka 3 – 4 farklı SUV modeli üretmeye başladı. Hatta SUV modellerin, HB modellerin yerini aldığı söylenebilir. Fakat fiyat olarak SUV modeli araçların normal araçlara göre biraz daha pahalı satılması, SUV modeli araca sahip olmak isteyen vatandaşları üzüyor.

Pek çok marka ülkemizde otomobil üretimi yapıyor. Bunlardan birisi de Fransa’nın önde gelen isimlerinden biri olan Renault markası. Renault geniş bir model yelpazesine sahip. Bu modellerden bazıları Türkiye’de satılmıyor. Nitekim satılmayan modeller arasında çok düşük etiketlere sahip olan çeşitli otomobiller de mevcut.

Renault genel olarak SUV modellerini Asya pazarında satışa sunuyor. Özellikle de uygun fiyat etiketine sahip olanları. Hali hazırda ülkemizde satışa sunulmuş olan Renault modellerinin zaten uygun fiyatlara sahip olduğunu düşünebilirsiniz. Lakin Asya’da çok daha düşük etiketlere satılan modeller mevcut.

Bu modellerden biri olan Kwid, Türkiye ve Avrupa’ya gelmek için gün sayıyor. B SUV kategorisinde bir model olan Kwid oldukça kompakt bir otomobil. Dış görünüşü hayli hoş görünen Kwid’in en önemli özelliği ise çok uygun bir etikete sahip olması. Öyle ki Duster’dan bile ucuz.

Donanım seviyesi olarak kullanıcılarına çok fazla özellik vaat etmeyen Kwid, giriş seviyesinde bir SUV modeli. Otomobilin fiyatı rakiplerine nazaran çok düşük seviyelerde.

Mevcut şartlarda otomobilin ülkemizdeki vergilerle birlikte fiyatı 300 bin TL civarında bir meblağa denk düşüyor. Renault’un bu modeli, hem Türkiye, hem de Avrupa pazarında satışa sunmak istediği belirtiliyor. Tarih ise henüz netleşmiş değil.

Eğer Kwid Türkiye pazarında 300 bin TL civarında bir etiketle satışa sunulursa ciddi anlamda rakipsiz bir performans sergileyebilir.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading