Yandex Metrica

Bu markanın 3 seneden eski araçları için uyarı yapıldı! 2 ay süre verildi

Bu markanın 3 seneden eski araçları için uyarı yapıldı! 2 ay süre verildi

3 seneden eski FIAT marka arabası olanlar için yazılı açıklama yapıldı. 3 yaş üzeri araç sahipleri periyodik bakımlarda tüm filtre ve tüm yağ parçalarında yüzde 20 yedek parça indirimi ve periyodik bakım işçiliklerinde yüzde 20 işçilik indirimi yapılacak. Yapılan indirim son tarihi 30 Eylül olarak açıklandı.

Otomobil

23.01.2024, 19:37

FIAT marka arabası olanlar için duyuru yapıldı. FIAT tarafından yapılan duyuruya göre 3 yaş ve üzeri otomobili olanlar için bakım işlemlerinde yüzde 20 indirim uygulanacağı söylendi.

T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi T8X müjdesi! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarih verdi Haberi Görüntüle

KAMPANYA BİTİMİNE 2 AYDAN AZ BİR SÜRE KALDI

FIAT tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya için son gün 30 Eylül 2022 olduğu bildirildi. FIAT kampanyası şöyle açıklandı:

FIAT’ın Bakım İndirimi Olay Olur! 3 yaş üzeri şahıs müşterilerimize %20 işçilik indirimi ve %20 yedek parça indirimi,servis işlemlerinizde Yapı Kredi World’e özel 7+5 taksit veya 7 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı ve 1 yıllık ücretsiz yol yardım paketi ayrıcalıkları sizi bekliyor!

FIAT Yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde %20 işçilik indirimi ve %20 yedek parça indirimi!
3 yaş üzeri araç sahibi şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde; tüm filtre ve tüm yağ parçalarında %20 yedek parça indirimi ve periyodik bakım işçiliklerinde %20 işçilik indirimi uygulanacaktır. Kampanya FIAT Yol Arkadaşım üyeliği gerektirmektedir. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.)

Yapı Kredi World taksit kampanyası ile 12 taksit fırsatı bulunuyor. Yapı Kredi World’e özel 7+5 taksit veya 7 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı sunulmaktadır.

Kampanya 1 Temmuz- 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Servis randevularınızı randevu.fiat.com.tr adresinden veya Fiat Yol Arkadaşım uygulaması üzerinden alabilirsiniz. FIAT kampanyaları durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için FIAT Yetkili Servisleri veya Müşteri İlgi Merkezi: 444 22 55 ile irtibata geçebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading