Yandex Metrica

Sitede Ara

Asgari ücretteki TOGG müjdesi vatandaşın iştahını kabarttı! '4.250 TL asgari ücret alan...'

Asgari ücretteki TOGG müjdesi vatandaşın iştahını kabarttı! '4.250 TL asgari ücret alan...'

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, duyurusu yapıldığı andan itibaren gerek yurt dışından gerekse vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görüyor. Ülkemizde üretileceği için maliyet açısından kendi segmentindeki araçlara göre daha ucuz olması beklenen TOGG için akıllarda en büyük sorulardan biri de asgari ücret ile çalışanlar dahi TOGG sahibi olabilecek mi? Detaylar haberimizde...

Otomobil

23.01.2024, 18:38

Türkiye’nin dünya çapında yeni teknoloji markası TOGG'un yolları inmesi için az bir zaman kaldı. TOGG, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de yeniliklerini de herkesle paylaştı. 2022 senesinin sonunda seri üretime geçecek olan TOGG için farklı iddialar ve beklentiler yer alıyor. İddialara göre asgari ücret ile çalışanların da yüzünü güldürecek gelişmeler olabilir.

2022 yılının sonunda seri üretime geçecek olan TOGG için farklı iddialar ve beklentiler mevcut. İddialara göre asgari ücretli çalışanların da yüzünü güldürecek gelişmeler olabilir.Daha önceki paylaşımlarda TOGG’un maliyetinin yaklaşık 40 bin Euro olduğu ve bu sebeple otomobilin fiyatının da en az 500 bin TL olacağı vurgulanmıştı.

Tabi henüz bu tutara vergiler dahil edilmiyor. Tabi bu maliyetlerin henüz dolar kurunda yaşanan yükselmeler meydana gelmeden önce ortaya çıktığını söylemeliyiz. Enflasyon rakamının açıklanması ve dolar kurunda yaşananlar gibi sebeplerle fiyatlarda yükselmeler devam ediyor. Herkesin TOGG sahibi olması için bir girişim yapılabilir. TOGG'a özel düşük faizli bir kredi söz konusu olursa şu an ki asgari ücretle vatandaşlar TOGG sahibi olabilir.

2022 yılı için asgari ücret çalışmaları yapılan toplantılar neticesinde 4250 TL olarak belirlenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise enflasyon takip edilerek vatandaşın hakkının aranacağının altınız çizdi. Bu da vatandaşın maaşlarına ek bir zam yapılabilir mi sorusunu gündeme getirdi.Tüm bu gelişmelerle birlikte TOGG'a uygun uzun vadeli bir kredi fırsatı söz konusu olursa TOGG sahibi olmak mevcut asgari ücretle bile mümkün olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading