Yandex Metrica

Araç sahipleri dikkat! Otogaza zam geliyor

Araç sahipleri dikkat! Otogaza zam geliyor

Alınan bilgiye göre otogazın litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 25 kuruşluk zam yapılacak. Artış pompa fiyatlarına da yansıyacak.

Otomobil

23.01.2024, 18:18

Edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren otogazın litre fiyatına 25 kuruşluk bir zam yapılacak. Artış pompa fiyatlarına da yansıyacak. 

Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden 1'i elektrikli olacak! Otomobillerde denge değişecek! IEA'dan dikkat çeken rapor: 2030'a kadar 5'inden... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplama neticesinde dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre değişiklik gösterebiliyor. Akaryakıt fiyatlarında uygulanan eşel mobil sistemiyle petrol fiyatları, döviz kuru ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artış sonucunda yurt içi pompa fiyatlarında meydana gelen yükselişler, ÖTV ayarlamasıyla tüketiciye zam olarak yansıtılmadan dengelenmeye çalışılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading