Yandex Metrica

Sitede Ara

MİT’ten MOSSAD’a darbe! Casusluk ağı çökertildi 7 şüpheli yakalandı

MİT’ten MOSSAD’a darbe! Casusluk ağı çökertildi 7 şüpheli yakalandı

Son dakika haberleri... Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, düzenlediği ortak operasyonla edindikleri bilgileri özel dedektifler aracılığıyla İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a sattıkları belirlenen 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gündem

09.02.2024, 18:59

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

MİT'in saha ajanları MOSSAD’ın Türkiye’deki hedeflerini özel dedektifler aracılığı ile takip ettiğini belirledi. İsrail İstihbarat Servisi'nin özel dedektifler aracılığı ile hedeflerine yönelik biyografik bilgi toplama, keşif, tahkikat, fotoğraf/video dokümante, canlı takip, takip cihazı yerleştirme gibi faaliyetlerini gerçekleştirdiğini tespit eden yetkililer operasyon için düğmeye bastı.

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, İsrail İstihbarat Servisi ile bağlantılı kişilere yönelik İstanbul ve İzmir'de ortak bir operasyona imza attı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamda İsrail İstihbarat Servisi ile bağlantılı 9 kişi tespit edildi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefonla bağlandı: 'Her cephede kararlı mücadele içindeyiz' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefonla bağlandı: 'Her cephede... Haberi Görüntüle

CASUSLUK AĞI ÇÖKERTİLDİ

Bu 9 kişi para karşılığı öğrendikleri bilgileri özel dedektifler aracılığı ile MOSSAD’a satıyordu. Söz konusu operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 9 şüpheliden 7'si kıskıvrak yakalandı. İki şüphelinin ise aynı soruşturma kapsamında daha önce tutuklandığı anlaşıldı.

KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev kadınları azaldı! KONDA İstanbul'un demografik yapısını inceledi! Kentte beyaz yakalılar arttı ev... Haberi Görüntüle

BU İLK OPERASYON DEĞİL

Hatırlanacağı üzere bu operasyon, MOSSAD’ın özel dedektif ve taktik elemanlarına yönelik yapılan ilk operasyon değil. Daha önce 2022 yılının Aralık ayında düzenlenen operasyonda 68 kişi hakkında işlem yapılmıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading