Yandex Metrica

Sitede Ara

MİT Başkanı Kalın'dan Münih'teki konferansa katılım! İşte iki ülke arasında masaya yatırılacak konular...

MİT Başkanı Kalın'dan Münih'teki konferansa katılım! İşte iki ülke arasında masaya yatırılacak konular...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İbrahim Kalın, Almanya'da düzenlenecek olan 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılacak.

Gündem

19.05.2024, 17:28

Milli İstihbarat Teşkilatı İbrahim Kalın, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek olan 60. Münih Güvenlik Konfernası'na katılacak. 

Sultanbeyli'de Siyer-i Nebi programı gerçekleştirildi: Mehmet Akif İnan'ın Mescid-i Aksa şiiri izleyenleri duygulandırdı Sultanbeyli'de Siyer-i Nebi programı gerçekleştirildi: Mehmet Akif İnan'ın Mescid-i Aksa... Haberi Görüntüle

MİT BAŞKANI KALIN MEVKİDAŞLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın 16-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan  Münih Güvenlik Konferansı'da mevkidaşlarıyla birlikte istihbarat diplomasisi bağlamında temaslarda bulunacaktır.

Türkiye onu çöp evde tanımıştı! Minik Cem Muhammet'in davasında yeni gelişme! Türkiye onu çöp evde tanımıştı! Minik Cem Muhammet'in davasında yeni... Haberi Görüntüle

KRİTİK GÖRÜŞMELER SAĞLANACAK

İkili temaslarda ise Terörle mücadele, Siber ve organize suçlarla mücadele, bölgesel ve küresel konular, Gazze ve İsral arasında yaşanan sıcak gelişmeler, Rusya ve Ukrayna'da devam eden savaşa ilişkin önemli görüşmeler gerçekleşeceği bildirildi. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading