Yandex Metrica

Meteoroloji'den tipi uyarısı! AKOM duyurdu: Kar 10 santime kadar ulaşabilir

Meteoroloji'den tipi uyarısı! AKOM duyurdu: Kar 10 santime kadar ulaşabilir

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası İstanbul'da kar yağışı olarak geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan peş peşe uyarı geldi. Dün akşam saatlerinde Fatih, Kağıthane, Eyüpsultan, Çatalca, Arnavutköy ve Silivri'dem başlayan kar yağışı bugün İstanbul'un diğer bölgelerine de yayılacak.     

Gündem

06.02.2024, 23:57

Kar yağışının etkili olacağı İstanbul için uyarılar peş peşe gelirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların salı günü sabah saatlerine kadar kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına eşliğinde ekili olacağını bildirdi. 

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

DON VE BUZLANMA UYARISI

Öte yandan soğuk hava sonrası yüksek kesimlerde buzlanma  don olayı beklenirken, ulaşımda görüş mesafesinde azalma görülecek. Ayrıca kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşlar çatı uçması ve ağaç devrilmesine karşı uyarıldı.

Üniversite öğrencileri Gazze için bir arada: #CampusesSayStop eylemlerinde 4. Gün! Üniversite öğrencileri Gazze için bir arada: #CampusesSayStop eylemlerinde 4. Gün! Haberi Görüntüle

AKOM VATANDAŞLARI UYARDI

Beklenen kar yağışına ilişkin açıklamalarda bulunan AKOM, vatandaşları kar yağışı ve fırtınaya karşı uyardı. Sert fırtına ve kar yağışının etkili olacağını duyuran AKOM, İstanbullulara tedbirli olunması konusunda uyardı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi açıklaması: 'İyi haberler almayı umuyorum' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi açıklaması: 'İyi haberler almayı umuyorum' Haberi Görüntüle

KAR YAĞIŞI SAAT KAÇTA GELECEK?

AKOM'dan yapılan duyuruda, "Yağışlı havanın 29 Ocak pazartesi (05.00) sabah saatlerinde etkisini artırması beklenirken, fırtına şeklinde (30-60 km/s) esen rüzgarla birlikte yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor." denildi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı 19 Mayıs 2024 | Fenerbahçe taraftarı bilet fiyatı kaç TL? Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı 19 Mayıs 2024 | Fenerbahçe taraftarı... Haberi Görüntüle

10 CM KAR ÖRTÜSÜ OLACAK

"Yağışların bazı bölgelerde 3 ila 10 cm kar örtüsü oluşturabileceği öngörülüyor." denilen açıklamada, "Yağışların salı öğlen saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenirken sıcaklıkların 1 Şubat perşembe itibariyle mevsim normallerine yükselmesi bekleniyor." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading