Yandex Metrica

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu?

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu?

Son zamanların en popüler şarkıcılarından biri olan Mert Demir'in yıllar önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı öğrenildi. Genç şarkıcının yarıoşmadaki gmrüntüsü ile şimdiki görüntüsü arasındaki fark dikkatlere takıldı. Peki Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasında kaçıncı oldu?

Gündem

20.05.2024, 23:24

Son zamanlarda Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişki ile magazin gündeminden düşmeyen Mert Demir hakkında yeni bir detay geldi. "Ateşe Düştüm", "Gözlerime Bak" ve "Pusulam Rüzgar" gibi şarkılarla tanınan Mert Demir'in 11 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasında ter döktüğü öğrenildi. Yarışmadaki performansıyla adından söz ettiren Mert Demir daha sonra müzik dünyasında adını duyurmayı bşardı. 

Emekli Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu! İşte ilk sözleri Emekli Orgeneral Çetin Doğan tahliye oldu! İşte ilk sözleri Haberi Görüntüle

MERT DEMİR O SES TÜRKİYE YARIŞMASINA MI KATILDI?

Mert Demir'in bundan 11 sene önce O Ses Türkiye'de sahneye çıktığı öğrenildi. O anlara dair videolar sosyal medyada gündem oldu. Demir, 2013 ve 2014 yılında O Ses Türkiye'de yarıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan:İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan:İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz Haberi Görüntüle

MERT DEMİR O SES TÜRKİYE'DE KAÇINCI OLDU?

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasında finale çıktı ancak şampiyon olamadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading