Yandex Metrica

20 yıl sonra yeniden! GORA 4 GORA müjdesi geldi: GORA 4 GORA ne zaman, nerede yayınlanacak, konusu ne, hangi oyuncular yer alacak?

20 yıl sonra yeniden! GORA 4 GORA müjdesi geldi: GORA 4 GORA ne zaman, nerede yayınlanacak, konusu ne, hangi oyuncular yer alacak?

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla GORA 4 GORA filminin müjdesini verdi. Peki GORA 4 GORA ne zaman, nerede yayınlanacak, konusu ne, hangi oyuncular yer alacak? İşte detaylar...

Gündem

21.05.2024, 11:44

GORA 4 GORA filmi geliyor. Müjdeyi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz verdi. Şimdi herkes GORA 4 GORA filmimnin ne zaman, nerede yayınlacağını, filmin konusunu ve hangi oyuncuların rol alacağını merak ediyor. 

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından "Üzgünüm,daha fazla bekleyemem. 20 yıl sonra gelen lezzet" diyerek müjdeyi verdi. Paylaşımına Netflix'i etiketleyen Yılmaz'ın bu paylaşımı on binlerce beğeni aldı, binlerce kez paylaşıldı ve milyonlarca görüntüleme aldı. 

MSB'den Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin açıklama MSB'den Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

NE ZAMAN YAYINLACAK?

GORA 4 GORA'nın yayın tarihi ile ilgili henüz bir bilgi yok. Cem Yılmaz'ın "20 yıl sonra gelen lezzet" ifadesi 2004'te vizyona giren G.O.R.A.'nın ardından bu filmin 2024'te yani bu yıl içinde izleyiciyle buluşacağını gösteriyor. 

Dolmabahçe'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan El-Saud'u kabul etti Dolmabahçe'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal... Haberi Görüntüle

HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

GORA 4 GORA, Neftflix platformu üzerindne yayınlanacak. Günümüzde dijital platformlar filmleri sinemadan önce izleyiciyle buluşturuyor.

Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber şok dosyayı açıklıyor Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber... Haberi Görüntüle

KONUSU NEDİR?

GORA 4 GORA'nın 2004'te viyona giren G.O.R.A. ile konu benzerliği olup olmadığı bilinmiyor. İsim benzerliğinden dolayu GORA 4 GORA'nı da bir uzay filmi olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading