Yandex Metrica

Sitede Ara

Melis Sezen'in yeni tarzı görenleri şok etti! İmaj tazeleyen Melis Sezen bambaşka biri oldu!

Melis Sezen'in yeni tarzı görenleri şok etti! İmaj tazeleyen Melis Sezen bambaşka biri oldu!

Kanal D ekranlarının unutulmaz dizilerinden Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' rolüyle büyük bir çıkış yakalayan güzen oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam ediyor. İmaj değişikliğine giden ünlü güzel, paylaşımlarıyla kendine hayran bıraktı. İşte o paylaşımlar...

Yaşam

16.03.2024, 23:09

Bir zamanların dillerden düşmeyen dizisi Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan Melis Sezon, son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşmıştı.

Sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü güzel Melis Sezen, kumral saçtan siyah saça geçiş yaptı. Yeni imajını takipçileriyle başlayan Sezen, görenleri kendini hayran bıraktı.

Göbeği ile servet kazandı! Dünyaca ünlü TikTok fenomeni Yasin Cengiz'in göbek dansı ile kazandığı para pes dedirtti! Göbeği ile servet kazandı! Dünyaca ünlü TikTok fenomeni Yasin Cengiz'in... Haberi Görüntüle

YENİ İMAJI GÜNDEM OLDU

27 yaşındaki güzel oyuncu aktif kullandığı sosyal medya hesabından yeni saçlarını takipçileriyle paylaştı. Kumral saçtan, siyah sça dönüş yapan Sezen'in yeni imajı beğeni topladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading