Yandex Metrica

Mahsun J. dizisi Bahar kimdir? Instagram adresi nedir?

Mahsun J. dizisi Bahar kimdir? Instagram adresi nedir?

Sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca'nın başrolünde olduğu Mahsun J. dizisi GAİN'de 26 Ocak'ta yayın hayatına başladı. İlk 2 bölümü aynı gün ekranlara gelen dizi kısa sürede platformun en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Mahsun J dizisi konusu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Mahsun'un eski sevgilisi Bahar'ın kim olduğu da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Mahsun J. dizisi Bahar kimdir? Instagram adresi nedir? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

Genel

14.05.2024, 16:53

Röportaj Adam Youtube kanalındaki videolar ile adını duyuran ve kısa süre içinde milyonlarca takipçi sayısına ulaşan Mahsun Karaca bir kez daha sevenlerinin karşısına dizi projesi ile çıkıyor. Gibi dizisinin parlamasında büyük emeği olan yönetmen Ömer Sinir'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu Mahsun J. dizisi 26 Ocak'ta gösterime girdi. Dizi kısa sürede GAİN'in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başardı. Komedi türündeki dizinin oyuncu kadrosu da merak edilmeye başlandı. Dizide Mahsun'un eski sevgilisi Bahar ise izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Mahsun J. dizisi Bahar kimdir? Instagram adresi nedir? soruları ekran başındakiler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza! Haberi Görüntüle

MAHSUN J. DİZİSİ BAHAR KİMDİR?

Mahsun J. dizisinde Bahar karakterini genç oyuncu Tuğçe Yolcu canlandırıyor. Tuğçe Yolcu daha önce pek çok dizi ve filmde rol almıştır. 

Mahsun-J.-dizisi-Bahar-kim-Instagram-adresi-ne.jpg

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

TUĞÇE YOLCU KİMDİR? 

Show TV'de yayınlanan "Üç Kuruş" dizisinde Cinayet Büro’daki komiser yardımcısı Hazal karakterini canlandırdı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümünde eğitim gören Tuğçe Yolcu son olarak Mahsun J. dizisinde Bahar karakterini canlandırdı. 

2016 yılında Big House adlı Dubai yapımında 

2017 yılında Small Sky adlı İran dizisinde rol aldı. 

12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz mi? Metrobüs, metro bedava mı? 12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz... Haberi Görüntüle

MAHSUN J. BAHAR INSTAGRAM ADRESİ (TUĞÇE YOLCU)

Tuğçe Yolcu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagramda "https://www.instagram.com/tugceyolcu/" hesabından paylaşımlarına devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Loading