Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'e şok! Şahmaran dizisinin setinde gerginlik çıktı, jandarmaya şikayet yağdı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'e şok! Şahmaran dizisinin setinde gerginlik çıktı, jandarmaya şikayet yağdı

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekimleri Marmaris'te devam ediyor. Sette ateş yakıldığını gören vatandaşlar jandarma ve kaymakamlığa şikayette bulundu.

Magazin

08.04.2024, 19:15

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerinde bir araya geldiği Şahmaran dizisinin ikinci sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde Marmaris'te başladı. İlk sezonu henüz yayınlanmayan dizinin yeni sezon için seti Muğla Sığla Ormanları'nda kuruldu. Ancak ormanda ateş yakılması bölge halkını hayli kızdırdı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sete çıkan dizinin bölge halkı, ekibin özel statü alanı ilan edilen ormanda ateş yakması vatandaşların tepkisini çekti. Marmarisli vatandaşlar jandarma ve kaymakamlığa şikayette bulundu.

"ALDIKLARI İZİNLER ÖZEL STATÜLÜ ALANLARI KAPSAMIYOR"

Marmaris Kent Konseyi üyesi Müjde Coşkun, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Tims firması Şahmaran çekimlerini Karacasöğüt'te Sığla Ormanı'nın ortasında yapıyor. Ormanlık alan Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan kararla el bile değmeyecek bölge ilan edildi. Utanmadan yangın çıkarsa arazöz getirdiklerini ifade ediyorlar. Orman müdürü ve valilikten aldıkları izinler Sığla Ormanları gibi özel statülü alanları kapsamıyor.

Kablolar, insanlar sigaralarını ortalığa atıyor, kablolar kamyonlar, jeneratörler, sis bombaları, verilen tahribat korkunç… Arabalar otopark olmuş… Ağaç filizlerin üzerinde… Ormanımız ve içinde yaşayan canlılara acil koruma altına alınmalı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading