Yandex Metrica

Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'ı pişman eden poz! Beyaz bikinisiyle Instagram'ı yaktı geçti, gelen teklif hayrete düşürdü

Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç'ı pişman eden poz! Beyaz bikinisiyle Instagram'ı yaktı geçti, gelen teklif hayrete düşürdü

Serdar Ortaç ile 2019 yılında yollarını ayıran ve şimdilerde Fergus Hennessy ile aşk yaşayan Chloe Loughnan, sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İrlandalı modelin beyaz bikinili son pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Magazin

23.01.2024, 19:36

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılında ise boşanmışlardı. İkili, boşanmanın ardından da sık sık nafaka konusu nedeniyle gündeme gelmişti. 

Şimdilerde İrlandalı futbolcu Fergus Hennessy ile aşk yaşayan Loughnan, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle objektiflere yansıdı. 30 yaşındaki model, "Serdar ile geldiğimden beri hiç konuşmadık. Görsem ben rahatlıkla yanına gider, sarılırım. İçimde ona karşı hiçbir olumsuz düşünce yok. İnsan olarak onu seviyorum." açıklamasıyla şaşırttı.

BİKİNİLİ POZUNA GELEN TEKLİF HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Şu sıralar Türkiye'de olan Loughnan, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. İrlandalı model, son pozuyla Instagram'ı salladı.

Beyaz bikinili pozunu paylaşan Chloe'ye çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Bir kullanıcının "Samsun'a gelir olur musun?" yorumu ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte Chloe Loughnan'ın beyaz bikinili pozu...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading