Yandex Metrica

Aşk-ı Memnu'nun efsane çiftiydi! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ çekim için New York'a gitti, filmden ilk kareler geldi

Aşk-ı Memnu'nun efsane çiftiydi! Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ çekim için New York'a gitti, filmden ilk kareler geldi

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 12 yılın ardından Netflix projesi için yeniden bir araya geldi. İkilinin başrolü üstleneceği filmin New York çekimleri başladı. Netflix Türkiye, çekimden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 19:48

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 2008-2010 yılları arasında ekrana gelen ve Türk televizyon tarihine damgasını vuran Aşk-ı Memnu'da başrolü üstlenmiş ve büyük beğeni toplamışlardı. Efsaneleşen çift, 12 yıl sonra Netflix için hazırlanan bir aşk filminde yeniden bir araya geldi. 

Last Call For İstanbul (İstanbul İçin Son Çağrı) kod adlı filmin yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık oturuyor. Senaryoyu ise Zeytin Ağacı dizisinin de senaristi olan Nuran Evren Şit kaleme aldı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

OGM Pictures imzalı filmin New York çekimleri başladı. Beren Saat'in Serin karakterini canlandırdığı filmde Kıvanç Tatlıtuğ ise Mehmet karakterine hayat veriyor. Film, Serin ve Mehmet'in yolunun New York'a düşmesini, çiftin geçmişleriyle hesaplaşmalarını konu alıyor.

Netflix Türkiye, Tatlıtuğ ve Saat'in New York çekiminden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. "New York sokaklarında Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ. Tweet bu kadar." notunu yazdı. O paylaşıma kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading