Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin APO'su diziden ayrılıyor mu? Settar Tanrıöğen'in yerini alacak yeni isim herkesi şaşırttı!

Kızılcık Şerbeti'nin APO'su diziden ayrılıyor mu? Settar Tanrıöğen'in yerini alacak yeni isim herkesi şaşırttı!

ShowTV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanmış ancak dizinin APO karakterinni canlandıran Settar Tanrıöğen beyin kanaması sonrasında ameliyata alınmıştı. Dizide yer alığ almayacağı konuşulurken Tanrıöğen'in yerine yeni bir isim geleceği düşünülüyor. 

Genel

02.03.2024, 10:25

Her Cuma saat 20.00'da ShowTV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'i oyuncusu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirdiği ve acil ameliyata alındığı bilgisi gelmişti. Ardından ikinci bir ameliyat daha geçiren oyuncunun diziden ayrılacağı gündeme geldi.

Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o vize kabul ediyor! Yakalananlar ülkeden deport edilecek! Diyanet uyardı: Suudi Arabistan sadece o... Haberi Görüntüle

ÜST ÜSTE 2 BEYİN AMELİYATI GEÇİRDİ

Oyuncunun rahatsızlandığı haberini ise manken Ebru Destan duyurmuştu. Destan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Settar ağabeyim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim. Seni seviyoruz" dedi. 1,5 saat süren aemilyat sonrasında yoğun bakıma alınan Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alıp almayacağı ise izleyiciler trafından merak ediliyor.

12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz mi? Metrobüs, metro bedava mı? 12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz... Haberi Görüntüle

SETTAR TANRIÖĞEN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

2 Şubat Cuma akşamı yayınlanması beklenilen 49. bölümde Settar Tanrıöğen'in yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Ancak diziye birkaç bölüm sonra yeni bir isim dahil olacağı iddia edildi. APO karakterinin diziden çıkması halinde ise dizinin gidişatının baştan değişebileceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Genel


Loading