Yandex Metrica

Sitede Ara

Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli?

Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli?

Burcu Kıratlı, Afara programı konukları arasında yer alıyor. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşandı mı diye merak ediliyor. Vatandaşlar internette Burcu Kıratlı kimdir araması yapmaya başladı. Peki Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli? Burcu Kıratlı ile ilgili merak edilen her şey...

Kimdir

07.05.2024, 03:44

Burcu Kıratlı Afara programı konuğu oldu. Afara programında her hafta oyuncu ve şarkıcılar ağırlanırken bu haftaki konuklar arasında Burcu Kıratlı yer ladı. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette Burcu Kıratlı kimdir diye araştırma yapmaya başladı. Peki Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BURCU KIRATLI KİMDİR?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kıratlı, ilkokulu Ata Koleji'nde, ortaokulu BJK Koleji'nde, liseyi ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde okudu. Burcu Kıratlı Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun oldu. Okul hayatında birçok oyun ve kısa filmde oynayan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi gördü ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak çalıştı.

Burcu Kıratlı, ilk dizi rolünü 2010-2012 seneleri arasında TRT 1 ekranlarında gösterilen ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile oynadı. 2013 senesinde de Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri canlandırdı. 2014 senesinde beyaz perdeye yansıyan Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolü sebebiyle saçlarını kazıtarak gündeme geldi. Bu filmden sonra tekrar televizyon ekranlarına tekrar dönen Kıratlı, 10 Aralık 2014'te TRT 1 ekranlarında seyircilere sunulan ve 2019 senesinde biten Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle oyunculuğunu gösterdi. Burcu Kıratlı, televizyon kariyeri devam ederken bununla beraber 2015 senesinde Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini oynadı. 2016-2018 seneleri arasında yayımlanan Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterini canlandırdı.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BURCU KIRATLI - SİNAN AKÇILL BOŞANDI MI?

Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl, 1 Ocak 2018 tarihinde Amsterdam'da evlendi ve 9 ay evli kaldı. Çift daha sonra ani bir kararla da boşanmıştı.

İlerleyen zamanda ikili Şubat 2021 tarihinde birlikteliklerine bir şans daha verdi ve yeniden nikah masasına oturdu.

Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl çifti ikinci şansı da güzel değerlendiremedi. Belli bir süre ayrı evlerde yaşayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı tekrar boşandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading