Yandex Metrica

Kabus Rize'de başladı: Hemşin ilçesindeki orman yangınına müdahale ediliyor

Kabus Rize'de başladı: Hemşin ilçesindeki orman yangınına müdahale ediliyor

Rize'nin Hemşin ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Yangım için 11 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 24 personel bölgeye gönderildi.  

Gündem

08.04.2024, 22:37

Havaların ısınmasıyla beraber orman yangını haberleri gelmeye başladı. Rize'nin Hemşin ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına 11 arazöz, 4 ilk müdahale aracı ve 24 personelle müdahale ediliyor.

DGS başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? DGS başvuru ücreti... Haberi Görüntüle

"YERLEŞİM YERİNDEN UZAK"

Hemşin Kaymakamlığından yapılan açıklamada yangının yerleşim yerlerini tehdit etmediği belirtildi. Açıklamada "Yangının etrafı güvenli hatla çevrelenmiş olup tehlike arz etmemektedir. Yangın alanına ulaşımın olmaması, arazinin çok eğimli olması ve örtü yoğunluğunun fazla olması nedeniyle içeride kalan örtü tabakası, kısmen duman ve havanın kararmış olmasıyla alev görüntüsü oluşturmaktadır. Ekipler, gece boyunca müdahale ve takibe devam etmektedir.

Hemşehrilerimizin endişelenmesine gerek yoktur, durum kontrol altındadır." denildi.

Ele geçirilenler tek tek sıralandı! PKK'lıların 4 odalı mağarasına baskın! Ele geçirilenler tek tek sıralandı! PKK'lıların 4 odalı mağarasına baskın! Haberi Görüntüle

DÜZCE'DE YANGIN

Bir yangın haberi de Düzce'den geldi. Akçakoca ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 6 dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Arazöz, su tankeri, kepçe ve söndürme araçlarıyla müdahale edilen yangın, köylülerin de yardımıyla yaklaşık 6 saatte söndürülürken yangında yaklaşık 6 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading