Yandex Metrica

İş insanlarını tehdit eden suç örgütü çökertildi! Örgüt elebaşı dahil 9 şüpheli yakalandı

İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "KAFES-33" operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte  9 şüpheli yakalandı.

Gündem

31.01.2024, 14:00

İçişleri Bakanlığı'nın organize suç örgütlerine yönelik operasyonları tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin’de eş zamanlı olarak "KAFES-33" operasyonları gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyona dair detaylı bilgi verdi.

"KAFES-33" operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte  9 şüpheli yakalandı.

9 Mayıs Eurovision yarı final hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? 9 Mayıs Eurovision yarı final hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Haberi Görüntüle

İŞ İNSANLARINIA ÖLÜM TEHDİDİ

Organize suç örgütünün, iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları ve bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri, para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Düzenlenen "Kafes-33" operasyonunda örgütün elebaşı Ahmet Söylemez ile birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Son dakika... Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Keni ile görüştü: İran halkına taziyelerini iletti Son dakika... Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Keni ile... Haberi Görüntüle

''HALKIN HUZURUNU BOZANLARIN NEFESLERİNİ KESECEĞİZ''

Bakan Yerlikaya paylaşımında "Organize suç örgütlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz, nefeslerini keseceğiz. Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading