Yandex Metrica

İş arayanlar için son çağrı! İŞKUR resmen duyurdu: Ehliyeti olana dolgun maaşlı iş hazır

İş arayanlar için son çağrı! İŞKUR resmen duyurdu: Ehliyeti olana dolgun maaşlı iş hazır

İş arayan binlerce vatandaşa müjdeli haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR'dan yapılan açıklamada ehliyeti olan vatandaşlara dolgun maaşla iş imkanının hazır olacağı bildirildi. Peki İŞKUR iş ilanlarında neler var? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

Genel

15.05.2024, 12:01

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alımı haberi geldi. Söz konusu habere göre, Belediye bünyesinden geçici personel alımı yapılacağı bildirildi. Peki başvuru tarihi ne zaman, nasıl başvuru yapılır?

Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte asılı halde bulundu! Kilis'te kan donduran olay: Anne ve çocuklar boğuldu, baba ipte... Haberi Görüntüle

İŞ BAŞVURUSUNDA SON TARİH NE ZAMAN?

İŞKUR'dan açılan iş ilanına göre, belediye bünyesinde geçici personel alımı yapılacak. 3 Şubat tarihinde başlayan başvurular 7 Şubat tarihine kadar devam edecek. Peki iş başvurusuna nasıl başvuru yapılır?

12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz mi? Metrobüs, metro bedava mı? 12 Mayıs (bugün) Anneler Günü'nde İstanbul'da (otobüsler) toplu taşıma ücretsiz... Haberi Görüntüle

İŞ BAŞVURUSUNUN DETAYLARI 

Söz konusu işe başvurmak isteyen vatandaşlar iş ilanının detaylarını merak ediyor. İŞKUR'dan yapılan açıklamada, "Alımların Ünlüpınar Belediyesi / Gümüşhane için yapılacağı açıklandı. Alımları İş Makineleri Yağcısı mesleği için yapılacağı ifade edildi. Deneyim süresinin istenmediği personel alımında başvurular 3 Şubat tarihinde başladığı ve 7 Şubat tarihine kadar devam edecek." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Loading