Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses'ten herkesi şaşırtan açıklama! 72 yaşındaki sanatçı yeniden nikah masasına oturuyor!

İbrahim Tatlıses'ten herkesi şaşırtan açıklama! 72 yaşındaki sanatçı yeniden nikah masasına oturuyor!

Türkiye'nin ünlü ses sanatçıları arasında yerini alan 72 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından 'seçimi kaybettim ve evleniyorum' açıklaması hayranlarını şaşkına çevirdi.

Yaşam

08.04.2024, 07:47

'Dom Dom Kurşunu', 'Mavişim', 'Aramam', 'Şemamme', 'Leylim Ley', 'Ayağında Kundura' gibi Türkiye'nin en çok ses getiren sanatçıları arasında yerini alan 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

Köye taşınan çift İstanbul'a geri dönüyor! Ah Köyüm Ah'tan büyük hayal kırıklığı Köye taşınan çift İstanbul'a geri dönüyor! Ah Köyüm Ah'tan büyük... Haberi Görüntüle

EVLENECEĞİNİ DUYURDU

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, ''seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymayın demeyin. Tüm bekarlara selam olsun ben evleniyorum" dedi.

Bilgisayardan Youtube Shorts videosu ileri geri nasıl alınır? PC'de short videosu ileri alınmaz mı? Bilgisayardan Youtube Shorts videosu ileri geri nasıl alınır? PC'de short... Haberi Görüntüle

YENİDEN NİHAK MASASINA OTURCAK

Tatlıses'in 1979 yılında ilk evliliğini Perihan Savaş ile yapmasının ardınan çift 1982 yılında yollarını ayırmıştı. Sonrasında ise 2011 yılında Ayşegül Yıldız ile evlenen Tatlıses 2013 yılında boşanmıştı. 

Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden ise İdo Tatlıses oldu.

90'lı yıllarda birlikte yaşadığı Işıl Çıtak'tan ise Dilan Çıtak adındaki kızı olan Tatlıses 6 çocuk babası. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading