Yandex Metrica

Hız kesmeden devam! Beykoz'a 5 yılda 15 yıllık hizmet! Murat Aydın yeni projelerini 9 Mart'ta tanıtacak

Hız kesmeden devam! Beykoz'a 5 yılda 15 yıllık hizmet! Murat Aydın yeni projelerini 9 Mart'ta tanıtacak

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken, belediye başkan adayları da bir bir projelerini açıklamaya devam ediyor. Son olarak Beykoz halkı tarafından yaptığı projeler ile sıkça adından söz ettiren Başkan Murat Aydın, 2024-2029 döneminde Beykoz’da hayata geçirmeyi planladığı projelerin tanıtımı için geri sayıma başladı.

Gündem

22.04.2024, 13:58

Beykoz Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren adı sadece başarılı projeler ile anılan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 31 Mart'ya yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olarak gösterildi.

Mahalli hizmetiçi eğitim faaliyeti (kursiyer) ek ders ücreti var mı? Ek ders ve nöbet ücreti kesilir mi, ödenir mi? Mahalli hizmetiçi eğitim faaliyeti (kursiyer) ek ders ücreti var mı?... Haberi Görüntüle

BÜYÜK LANSMAN 9 MART'TA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldığı onay ile yeni dönem için hazırlıklarına başlayan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 9 Mart'ta yapılacak olan tanıtım ile projelerini halka duyuracak. 

O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an meselesi O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an... Haberi Görüntüle

PROJELER HALKA SUNULACAK

Seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala saha çalışmalarına hız veren Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 9 Mart Cumartesi akşamı yapılacak büyük lansman ile projelerini duyuracak. 2019 seçimlerinde “5 Yılda 15 Yıllık Hizmet” parolasıyla Beykoz'u şaha kaldıran Aydın'ın yeni projeleri merak ediliyor.

18 Mayıs Beşiktaş Athena konseri başlama saati | Atena konseri saat kaçta, nerede yapılacak? 18 Mayıs Beşiktaş Athena konseri başlama saati | Atena konseri... Haberi Görüntüle

"BEYKOZ İÇİN HIZ KESMEDEN DEVAM"

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere "Beykoz İçin Hız Kesmeden Devam" mottosu ile hazırlanan Murat Aydın, ilçede yaşamı daha güzel kılacak yeni yatırımların görücüye çıkacağı toplantıda; ulaşımdan sağlığa, spordan sosyal hayata büyük projelerin sunulacağı bildirildi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Başkanı Heniyye ile görüştü Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Başkanı Heniyye ile görüştü Haberi Görüntüle

DEV KATILIM BEKLENİYOR

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın projelerini açıklayacağı ve yeni dönem hizmet yol haritasını paylaşacağı  programa toplumun tüm kesimlerinden geniş katılım bekleniyor.

TARİH: 9 Mart 2024, Cumartesi

YER: Beykoz Sahili (Şişecam Karşısı)

SAAT: 19:30

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading