Yandex Metrica

DOLAR

32.54

%0.19 expand_less

EURO

34.83

%-0.3 expand_more

ALTIN

2443.20

%0.33 expand_less

BIST

9915.62

%2.05 expand_less

BTC ($)

63497.59

%-2 expand_more

Meteoroloji'den uyarı! Cuma gününe dikkat

Meteoroloji'den uyarı! Cuma gününe dikkat

Meteoroloji uyardı. Kuvvetli yağışlar yeniden geliyor. Marmara Bölgesi, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde cuma ve cumartesi günleri sağanak yağış bekleniyor. Marmara Bölgesi'nin bugün akşam saatlerinde hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İşte 18 Kasım hava durumu...

Yaşam

23.01.2024, 18:19

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bugün Batı Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un Anadolu Yakası, Bursa ve Balıkesir'in kuzeyi, Antalya'nın iç kesimleri, Burdur'un doğusu, Isparta'nın güneyi ile Konya ve Karaman çevrelerinde yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Cuma ve cumartesi günleri ise ülke genelinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Yapılan değerlendirme; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un Anadolu Yakası, Bursa ve Balıkesir'in kuzeyi, Antalya'nın iç kesimleri, Burdur'un doğusu, Isparta'nın güneyi ile Konya ve Karaman çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve Sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Ünlü youtuber Hasan Can Kaya'dan kötü haber! Acil ameliyata alındı durumu kritik! Ünlü youtuber Hasan Can Kaya'dan kötü haber! Acil ameliyata alındı... Haberi Görüntüle

PUS VE SİS UYARISI

Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading