Yandex Metrica

İstanbul'da öğleden sonraya dikkat! Önce kavrulacak sonra serinleyeceğiz

İstanbul'da öğleden sonraya dikkat! Önce kavrulacak sonra serinleyeceğiz

Kavurucu sıcaklar bu gece İstanbul'u terk edecek. Ancak bugün öğleden sonra hava sıcaklığı, gece ise yüksek nem oranı bunaltacak. Yarından itibaren bunaltıcı sıcaklar yerini yağmura bırakacak.

Yaşam

23.01.2024, 17:45

Son daklika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hafta başından bu yana etkisini artıran eyyam-ı bahur yani kavurucu sıcaklıkları ülkeyi terk ediyor. Ancak bugün özellikle İstanbul'da hava bunaltacak. 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak. Nefes almak bile zorlaşacak. 

Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o isim ortaya çıktı: Dündar'ın kopyası! Magazin dünyası bunu konuşuyor! Uğur Dündar'a babalık davası açan o... Haberi Görüntüle

BU GECE NEM BUNALTACAK

Nem oranı konusunda da uyaru var. İstanbul'da nem yüzde 64'e yükselecek. Nem oranı gece daha da artacak. Yüzde 92'ye kadar çıkacak.

Uğur Dündar'ın 'babalık davası' açıklaması Ece Üner'i kahkahaya boğdu: Sağlıklı bir cinsel yaşamım vardı... Uğur Dündar'ın 'babalık davası' açıklaması Ece Üner'i kahkahaya boğdu: Sağlıklı... Haberi Görüntüle

EYYAM-I BAHUR YERİNİ YAĞIŞA BIRAKIYOR

İstanbul'u etkisi altına alan sıcak hava dalgası nedeniyle da art arda 39 dereceyi gören sıcaklıklar görüldü. Ancak hafta sonundan itibaren kavurucu sıcaklar gidecek. Aşırı sıcak hava ve nem yerini yarından itibaren özellikle Marmara ve Ege’de yağmura bırakacak. 

Meteoroloji verilerine göre göre Trakya, Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Artvin, Bingöl, Muş, Bitlis, Van, Hakkari çevresi ile Marmara'nın doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altına girecek. İstanbul cumartesi gününe kuvvetli sağanak yağışlarla girecek. 

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

YANGIN BÖLGESİ İÇİN İYİ HABER

Yangın bölgesi için de iyi haber var. Orman yangınları ile mücadelenin devam ettiği Antalya ve çevrelerinde cumartesi günü yerel yağışlar bekleniyor. Hava sıcaklığının 32 dereceye kadar azalacağı ifade ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading