Yandex Metrica

İstanbul'da kar yağışı ne zaman olacak? Uzman isim net tarihi duyurdu

İstanbul'da kar yağışı ne zaman olacak? Uzman isim net tarihi duyurdu

Havalar iyiden iyiye soğurken Metetolroji Uzmanı Orhan Şen'den, İstanbul için kar yağışı iddialarına cevap geldi.

Yaşam

23.01.2024, 20:02

İstanbul'da havalar soğumaya başlarken, kasım ortasında kar yağacak iddilarına ilşkin Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen'den açıklama geldi.

Dilber'in maaşına zam! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün geliri 3 katına çıkartıldı! Aylık kazanıcı dudak uçuklattı! Dilber'in maaşına zam! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün geliri 3 katına... Haberi Görüntüle

'İSTANBUL'DA ŞU ANDA KAR YAĞMASI MÜMKÜN DEĞİL'

Orhan Şen, "Bunlar yanlış bilgiler yayıyor. Bunlara inanmayın. Bu çakma uzmanlar maalesef sosyal medyada takipçi yükseltmek için bunları uyduruyorlar. Yanlış bilgi yayanların önüne nasıl geçeceğiz bilmiyorum. İstanbul'da Kasım ayında kar yağışı yok, şu anda mümkün değil. Benim görüşüme göre ocak ayına kadar istanbul'a kar yağmaz." ifadelerini kullandı.

20 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 20 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

'HAFTA SONUNDAN İTİBAREN SICAKLIK DÜŞÜYOR'

Hafta sonundan itibaren sıcaklıkların düşeceğini hatırlatan Prof. Dr. Şen yağışların gerekenden çok daha düşük olduğunu ekledi.

Bu sene sonbahar ortalama üzerindeki sıcaklıklarla geçecek. Dolayısıyla kar yağışı pek mümkün görünmüyor. Sert kışlar genelde Ocak, Şubat Mart aylarında görünüyor. Hafta sonundan itibaren sıcaklık 1-2 derece daha düşüyor. Hafta sonu soba ve kombiler yanacak gibi duruyor. Ama yağış yok. Önümüzdeki hafta da yağış görünmüyor. Zaten asıl sorun yağışların çok düşük gidiyor olması. Bu kuraklığa neden oluyor. Ekim ayında Türkiye'de toplam yağış miktarı 50 kilogram olması gerekirken 30 kilogram. Bu da yüzde 38 düşük yağış demek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading