Yandex Metrica

Hava durumu: Marmara için kritik uyarı! Fırtına şiddetli geliyor

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, bugün yurt genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları mevsim normalinin üzerinde seyredecek. Ancak Marmara'da rüzgarın hızının 50 km'yi bulacağı ve vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulunuldu.

Yaşam

23.01.2024, 20:20

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, ülkemizin kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SİS VE PUSA DİKKAT

Marmara'nın güneyi, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda pus ve yer yer sis bekleniyor.

Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk fragman yayınlandı! Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk... Haberi Görüntüle

SICAKLIK MEVSİM NORMALİNİN ÜZERİNDE SEYREDECEK

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

MARMARA'YA KRİTİK UYARI: FIRTINAYA DİİKAT

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, Marmara, Batı Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading