Yandex Metrica

Hava durumu: İstanbul ilk kar yağışına merhaba diyecek! Meteoroloji 'çok güçlü olacak' diyerek duyurdu

Hava durumu: İstanbul ilk kar yağışına merhaba diyecek! Meteoroloji 'çok güçlü olacak' diyerek duyurdu

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, İstanbul ilk kara pazartesi günü merhaba diyecek. Ülke genelinde sağanak yağışlı ve soğuk bir hava hakim olacak. İşte hava durumu...

Yaşam

26.02.2024, 00:12

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, ülke genelinde sağanak yağışlı bir hava hakim. İstanbul hasret kaldığı yağmurlu ve karlı havaya sonunda kavuşuyor.

Hadise bir kez daha sosyal medyanın diline düştü! Hayranlarından o pozlara akıl almaz yorumlar yağdı! Hadise bir kez daha sosyal medyanın diline düştü! Hayranlarından o... Haberi Görüntüle

21 ŞEHRE UYARI

Meteoroloji 21 şehre uyarıda bulunurken 5 günlük hava tahmin raporunda beklenen yağışlar gözle görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ile Doğu ve Gnüneydoğu Anadolu'nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Çanakkale, Denizli, Isparta, İzmir, Kayseri, Konya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak, Yozgat, Aksaray ve Karaman için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Ceyda Düvenci geçen yıl boşandığı eski eşi ile aşk yaşıyor! Güçlü Mete kim, evli mi? Ceyda Düvenci geçen yıl boşandığı eski eşi ile aşk yaşıyor!... Haberi Görüntüle

İLK KAR PAZARTESİ GELİYOR

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, kar yağışı beklendiğini duyurup ayrıntıları paylaştı. Ökten "10 günlük toplamda beklenen Kar örtüsü miktarı artıyor. Değerler cm cinsinden. Ve bu ilk atak. Ardından bir atak daha geliyor..." dedi.

Geçen yıldan kar görüntüsü paylaşıp "İstanbul için modellerin mutabık olmaya başladığı bir sistem var." diyerek bugünü yorumlayan Ökten, "Bir çok senaryo bize vortex veriyor. Yani 24 Ocak 2022'deki gibi. Karadeniz suyu bu sene çok sıcak. Geçen seneki vortex enerji olarak 3 atom bombası gücündeydi. Bu seneki 5'e çıkabilir." diye konuştu.

Ökten, "İstanbul Pazartesi sabahı yağışı yakalarsa, ki hafif bir yağış yakalayacak gibi görünüyor, şehir içinde ilk kar yağışına merhaba diyecek. Seyirlik bir kar. Beklenti düşük olmalı" ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading