Yandex Metrica

Hadise bir kez daha sosyal medyanın diline düştü! Hayranlarından o pozlara akıl almaz yorumlar yağdı!

Hadise bir kez daha sosyal medyanın diline düştü! Hayranlarından o pozlara akıl almaz yorumlar yağdı!

Türkiye'nin başarılı kadın şarkıcılarından olan Hadise, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla olay yarattı. Ünlü şarkıcının tatilden verdiği pozlara binlerce beğeni yağarken, güneşten yandığı fotoğrafları ise büyük eleştiri topladı. 

Yaşam

01.05.2024, 21:43

 'Prenses', 'Evlenemeliyiz' ,'Düm Tek Tek', 'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Neredesin Aşkım' gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyadaki son paylaşımıyla çok konuşuldu.

Bebeğini ilk kez paylaştı! Anne olan ünlü oyuncudan şaşırtan payaşım: Oyun arkadaşımı doğurdum... Bebeğini ilk kez paylaştı! Anne olan ünlü oyuncudan şaşırtan payaşım:... Haberi Görüntüle

FRİKİK POLEMİĞİ ÇOK KONUŞULDU

Sık sık magazin camiasında gündem olan 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise dün verdiği Kıbrıs konserinde frikik yakalamak için aşağıdan fotoğraf çektiğini düşündüğü bir kameramanı eleştirmiş,'' Üzerimde mayo var, Bu işe ilk başladığımda bu konulara susardım, 38 yaşındayım tabi ki de susmayacağım! Bu benim sahnem. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü 'Bunlar var mı hala ya? Var mı? Şov var, ses var, daha ne olsun? Evet birkaç selülit de var, bana ne!" demişti. 

19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SON PAYLAŞIMLARI OLAY YARATTI

Ünlü şarkıcı Hadise şimdi ise sosyal medya hesabı instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafları ile gündeme geldi. 

Ünlü şarkıcı Hadise'nin tatilde çekildiği ve güneş yanığından kızardığı fotoğraflarını hayranlarının beğenisine sundu.

Leopar desenli uzun elbisesiyle göz kamaştıran ünlü şarkıcının peş peşe paylaştığı fotoğraflara hayranlarından binlerce yorum yağdı.

Ünlü çiftin çocukları cinsiyet değiştirdi! Sosyal medya yıkıldı: Allah hidayet versin Ünlü çiftin çocukları cinsiyet değiştirdi! Sosyal medya yıkıldı: Allah hidayet... Haberi Görüntüle

HAYRANLARININ DİLİNE DÜŞTÜ

Ancak Hadise'nin 14 milyın takipçili sayfasından paylaştığı fotoğraflara ilişkin ise hayranlarından bazıları eleştirdi. Hayranları ünlü şarkıcıya, 'Biraz fazla yanmışsın sanki', 'Her renk var mübarek', 'Güneş kremi sür', 'Güneş kremi sürmek yerine yanmayı tercih ediyor', 'neden Hadise?', 'Kötü yanmışsın', 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın lütfen!', 'Hadise'yi ıstakoza çeviren hayat bize neler yapmaz?' yorumları yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading