Yandex Metrica

Bayram tatilinde gidilebilecek tarihi yerler neresi? Bayram tatili için en güzel tarihi yerler:

Bayram tatilinde gidilebilecek tarihi yerler neresi? Bayram tatili için en güzel tarihi yerler:

Kurban Bayramı yaklaşırken bayramda gidilebilecek seyahat rotaları da gündem olmaya başladı. Tatile gitmek isteyen kişiler hem bütçelerine uygun hem de görülmeye değer tarihi mekanları arayışına girdi. Peki, Bayram tatilinde gidilebilecek tarihi yerler neresi? Bayram tatili için en güzel tarihi yerler:

Yaşam

23.01.2024, 19:30

Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Vatandaşlar bayramda dinlenmek ve şehrin gürültüsünden kaçmak için görülmeye değer seyahat rotaları arayışına girdi. Peki, Bayram tatilinde gidilebilecek tarihi yerler neresi? Bayram tatili için en güzel tarihi yerler:

18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan çarpıcı açıklamala! 18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan... Haberi Görüntüle

BAYRAM TATİLİ İÇİN EN GÜZEL TARİHİ YERLER

YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI, BOLU

Şehirden bunalanların bayılacağı Yedigöller Milli Parkı, trekking yapmak, farklı şelaleler görmek, arazi şekillerini yorumlamak isteyenler için mükemmel bir tatil alanı. Burada bulunan göllerin çevresinde, ıhlamur, kayın, meşe, köknar, dişbudak, karaçam gibi ağaçları görebilirsiniz.

SALDA GÖLÜ, BURDUR

Türkiye'nin jeolojik harikalığının bir örneği olan Salda Gölü gittikçe popüler hale geliyor. Yeşilova Belediyesi, Salda Gölü için elinden geleni yapıyor ve ülkemize olduğu kadar yurtdışına da tanıtım faaliyetleri yürütüyor.

GÖLYAZI KÖYÜ, BURSA

Burası Bursa'nın Nilüfer İlçesine bağlıdır ve Ulubat Gölü kıyısında yer almaktadır. Küçük bir balıkçı köyü olan Gölyazı halkı oldukça güler yüzlüdür.

PAMUKKALE TRAVERTENLERİ, DENİZLİ

Dünyanın en gözde yerlerinden biri olan Pamukkale Travertenleri UNESCO tarafından da tarihi miras olarak kayıt altına alınmıştır. Masal gibi bir yer olan bu bölgeye eğer tarihi bir gezinti yapmak istiyorsanız mutlaka gitmelisiniz.

FETHİYE SAKLIKENT, MUĞLA

Burayı bir çoban bulmuş ve halen orada bir cafe işletmektedir. Kendisi burayı bulduğu için hükümetten 49 seneliğine kiralamıştır. Eğer buradaki güzellikleri görmek istiyorsanız buz gibi suyun içinden yürümeli ve ırmağın diğer tarafına doğru gitmelisiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading