Yandex Metrica

Adana'da Squid Game heyecanı! Büyük ödül Adana kebap

Adana'da Squid Game heyecanı! Büyük ödül Adana kebap

Adana'da 15 genç, ekip oluşturarak Adana usülü Squid Game oynadı. Oyunun sonunda herkese Adana Kebap ısmarlandı.

Yaşam

23.01.2024, 18:12

Netflix'in Güney Kore yapımı Squid Game dizisi kısa süre içerisinde geniş izleyici kitlesine ulaştı. Popüler dizi, ilk 28 gününde 132 milyon kişi tarafından izlenerek Netflix'in en çok izlenen yapımı oldu.

Adana'da kebapçı Uğur Aydın, dizideki kıyafetlerden satın alarak aralarında sosyal medya fenomenlerinin de bulunduğu 15 genç ile Adana usulü Squid Game oynadı.

Ekip, merkez Sarıçam ilçesindeki Seyhan Baraj Gölü kıyısında bir barfiks platformu kurarak altına balçık koydu. Bir demirin sağlam diğerinin ise kırılabilir olduğu platformu kimse tamamlayamadı. Oyunun sonunda herkese Adana Kebap ısmarlandı. Sosyal medyada paylaşılan videoya kısa sürede binlerce beğeni geldi.

"ÇOK GÜZEL OLDU, ÇOK EĞLENDİK"

Uğur Aydın, "Squid Game, dünyanın en çok izlenen dizileri arasına girdi ve biz de ona istinaden güzel bir Adana versiyonu çekelim dedik. Çok da güzel oldu video. Çok güldük, eğlendik. Adana olduğumuz için de ödülümüz kebaptı. Biz kebabı ödül olarak verdik. Ancak hiç kimse oyunu tamamlayamadı. Video sosyal medya platformlarına yeni yüklenmesine rağmen binlerce kez izlendi ve beğenildi." ifadelerini kullandı.

"YEMEK BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ"

Yarışmacılardan Semih Reyhan, Adana Kebap için yarıştıklarını belirterek "Bu video da biz kebap için yaşadığımızı belirttik. Çok güzel bir video oldu. Herkes tarafından çok beğenildi. Devamı eğer çok beğenilirse gelecek. Oyunu aslında hepimiz kaybettik ama hepimiz sonunda kebap yedik. Bir kebap için herkes birbirinin kuyusunu kazdı. Biz Adanalılar olarak yemek bizim için vazgeçilmez" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading