Yandex Metrica

Harry Potter dizi oluyor! Milyonlar bu haberi bekliyordu: Merakla beklenen tarih belli oldu!

Harry Potter dizi oluyor! Milyonlar bu haberi bekliyordu: Merakla beklenen tarih belli oldu!

Önce kitabı daha sonra ise filmi ile milyonlarca kişiye ulaşan Harry Potter serisi 2 yılın ardından dizi olarak geri dönüyor. İngiliz yazar J. K. Rowling'in kaleme aldığı fantastik romanlardan sinemaya uyarlanan Harry Potter Warner Bros. Discovery tarafından diziye dönüştürülüyor. Peki Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak?

Yaşam

06.03.2024, 07:41

Harry Potter 12 yılın ardından izleyici ile tekrar buluşmaya hazırlanıyor. Milyonlarca fanı olan ve hemen hemen herkesin severek takip ettiği Harry Potter serisi, Warner Bros. Discovery tarafından diziye dönüştürülüyor.

Rihanna yaşlandığını anladı! Olay yaratan çıplaklık açıklaması Rihanna yaşlandığını anladı! Olay yaratan çıplaklık açıklaması Haberi Görüntüle

HARRY POTTER NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Harry Potter fanları dizinin en zaman çıkacağını merak ederken açıklama Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav'dan geldi. Peki Harry Potter dizini ne zaman yayına girecek? Dizi hangi platformda yayınlanacak?

"Eşim aldatabilir" diyen Kibariye tepkilerin odağında! Sosyal medya yıkılıyor Haberi Görüntüle

ÇALIŞMLALAR 2021'DE BAŞLAMIŞTI

Harry Potter ile arkadaşları Hermione Granger ve Ron Weasley'nin Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki maceralarını konu alan film tam 12 yıl ardından izleyicisi ile buluşacağı günü bekliyor. Warner Bros. Discovery tarafından diziye dönüştürülen Harry Potter dizisinin çalışmaları 2021 yılında başlamıştı ve yapım şirketi geçtiğimiz yıl, dizinin çekileceğini resmen duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Davet listesine Kraliçe'yi de ekleyen şarkıcı detayları paylaştı! Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Davet listesine Kraliçe'yi de ekleyen şarkıcı... Haberi Görüntüle

İŞTE O TARİH

Dünya çapından milyonlarca hayrana sahip olan Harry Potter için beklenen tarih belli oldu. Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, merakla beklenen Harry Potter dizisinin 2026 yılında yayınlanacağını açıkladı.

Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Haberi Görüntüle

HANGİ PLATFORMDA YAYINLACAK?

Film ve dizi tutkunlarının bir diğer merak ettiği soru ise Harry Potter'ın hangi platformda yayınlacağı, dizi HBO Max, yeni adıyla Max'de yayınlanacak. Ayrıca Harry Potter dizisinin oyuncu kadrosuna dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Loading