Yandex Metrica

Hamza Dağ oyunu İzmir'de kullandı: 4.5 milyon hemşehrimiz kazanacak

Hamza Dağ oyunu İzmir'de kullandı: 4.5 milyon hemşehrimiz kazanacak

İzmir Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Şehit Nazımbey İlkokulu’nda oyunu kullandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamza Dağ,''İzmir'de çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik. Sadece projelerimizi konuşacağımızı söyledik. Ben ilk gün söz vermiştim kısır polemiklerin içinde bizi görmeyeceksiniz diye. Sadece projelerimizi konuşacağız demiştik. 70 günü böyle geçirdik. Bu akşam çıkacak olan sonuçla İzmirli vatandaşlarımız kazanacak. Bu akşam çıkacak olan sonuçla 4.5 milyon İzmirli hemşehrimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. 5 gibi il başkanlığına geçeceğim." dedi.

Gündem

31.03.2024, 22:46

Türkiye sandık başına gitti ve yerel yöneticileri belirlemek için oy kullandı.

İstanbul ve Ankara'nın ardından sonuçların en çok merak edildiği yerlerden birisi de İzmir.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Şehit Nazım Bey İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Hamza Dağ oyunu kullandıktan sonra sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet etti. Hamza Dağ'ın sıcak ve samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.

Oy kullanmadan hemen önce basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Dağ, kızının ilk oyunu kullandığını söyledi. Espri yapmayı da ihmal etmeyen Dağ, "Herhalde oyunu bana vermiştir." ifadelerini kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra kameralar karşısına geçen Hamza Dağ, açıklamalarda bulundu.

Japon deprem uzmanlarından İstanbul için kıyamet senaryosu: İstanbul'da sağlam bina kalmayacak! Japon deprem uzmanlarından İstanbul için kıyamet senaryosu: İstanbul'da sağlam bina... Haberi Görüntüle

''HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK''

Hamza Dağ, ''İzmir'de çok güzel bir kampanya dönemi geçirdik. Sadece projelerimizi konuşacağımızı söyledik. Ben ilk gün söz vermiştim kısır polemiklerin içinde bizi görmeyeceksiniz diye. Sadece projelerimizi konuşacağız demiştik. 70 günü böyle geçirdik. Bu akşam çıkacak olan sonuçla İzmirli vatandaşlarımız kazanacak. Bu akşam çıkacak olan sonuçla 4.5 milyon İzmirli hemşehrimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. 5 gibi il başkanlığına geçeceğim." dedi.

Beni öldürmeye karar vermişler! Sinan Ateş'in öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı! Beni öldürmeye karar vermişler! Sinan Ateş'in öldürülmeden önceki mesajları ortaya... Haberi Görüntüle

''HUZURLU, GÜEL BİR ATMOSFER OLSUN''

Sözlerine devam eden Hamza Dağ, ''Kampanya döneminde nezaketle yürüyen kampanya için bütün adaylarımıza, siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Bugün de inşallah huzurlu, güzel bir seçim atmosferi olsun istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading