Yandex Metrica

Yüz binlerce öğretmene müjdeli haber! Maaşlara bin lira artış olacak 3 bin 600 ek gösterge düzenlemesi de teklifte

Yüz binlerce öğretmene müjdeli haber! Maaşlara bin lira artış olacak 3 bin 600 ek gösterge düzenlemesi de teklifte

Meclis'te mesai yeniden başlıyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu ve teröristle fotoğrafları ortaya çıkan Semra Güzel hakkındaki fezleke Meclis'teki ana gündem maddeleri olacak.

Gündem

23.01.2024, 18:44

Yasama çalışmalarına 20 Ocak'ta ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde mesai yeniden başlıyor. 

Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU TEKLİFİ

Binlerce eğitimciyi ilgilendiren Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifi Genel Kurul'un ana gündemlerinden olacak. Yeni düzenlemeyle öğretmenlik, kariyer temelli meslek grupları arasına girecek ve 4 grupta sınıflandırılacak. Aday öğretmenlik, öğretmenlik, uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik kadroları ile görev ve sorumluluklar netleştirilecek.

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim? Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da... Haberi Görüntüle

MAAŞLARINA ARTIŞ OLACAK

10 yıl kıdemi olan ve sınavı başarıyla geçen uzman öğretmenlerin maaşlarında bin lira artış olacak. 10 yıllık uzman öğretmenler, başöğretmen unvanı alabilecek. Öğretmenlere 3 bin 600 ek gösterge düzenlemesi de teklifte yer alıyor.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

HDP'Lİ GÜZEL'İN DOKUNULMAZLIĞI

Toplantıda, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik hazırlanan iki ayrı dosya ele alınacak.

Güzel, Hazırlık Komisyonu'na, kendisine tanınan bir haftalık süre içinde yazılı savunmasını sunmamıştı. HDP'li Güzel, talep etmesi durumunda, Komisyonda sözlü savunma yapabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading