Yandex Metrica

Sitede Ara

Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı, çıktı mı? Yıldız Çağrı Atiksoy diziden neden ayrıldı?

Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı, çıktı mı? Yıldız Çağrı Atiksoy diziden neden ayrıldı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman, hayranlarını üzecek bir gelişme yaşadı. Bir oyuncu, 156. bölümde diziden ayrılma kararı aldı. Peki, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı, çıktı mı? Yıldız Çağrı Atiksoy diziden neden ayrıldı? 

Gündem

04.05.2024, 19:11

2022 yılında meslektaşı Berk Oktay ile evlenen oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, şu anda ilk bebeğini kucağına almak için heyecanla gün sayıyor. Bu durumdan dolayı Kuruluş Osman dizisinden ayrıldığı söyleniyor. Peki, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı, çıktı mı? Yıldız Çağrı Atiksoy diziden neden ayrıldı? 

1 Mayıs'ta metrobüs durakları kapalı mı? Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs durağı saat kaçta açılacak? 1 Mayıs'ta metrobüs durakları kapalı mı? Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu... Haberi Görüntüle

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY, KURULUŞ OSMAN'DAN AYRILDI MI, ÇIKTI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi doğrultusunda, Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, son sahnesini çekti. Mayıs sonunda ya da haziran başında kızını kucağına alacak olan güzel oyuncu, 156. bölümde diziden ayrılacak. Bir kız bebeği bekleyen Atiksoy, doğumun ardından setlere bir süre ara verecek. Geçtiğimiz günlerde hem doğum gününü kutlayan hem de bebeği için bir merhaba partisi düzenleyen oyuncu, mutluluğunu yakın çevresiyle paylaşmıştı.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading