Yandex Metrica

Ünlü oyuncu dehşet saçtı gözaltına alındı: Ölümden kıl payı kurtuldular

Ünlü oyuncu dehşet saçtı gözaltına alındı: Ölümden kıl payı kurtuldular

İstanbul Taksim’de meydana gelen korkunç kazada ünlü oyuncu Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince yayaların arasına daldı. Vatandaşların çoğu ölümden kıl payı kurtulurken dehşet anları kameralara yansıdı.

Gündem

23.01.2024, 20:09

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda ünlü oyuncu Ayten Soykök, otomobilinin direksiyomn hakimiyetini kaybedince yayaların arasında daldı. Ayten Soykök'ün kullandığı araç kafeteryaya çarparak durdu. kaza anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

O esnada yoldan geçenler hafif şekilde yaralandı. Kafeteryanın önündeki birkaç kişi de ölümden kılpayı kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri yaralarılara müdahelede bulundu. Bazı yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... Haberi Görüntüle

İFADESİ ALINDI SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili gözaltına alınan oyuncu Ayten Soykök, ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek... Haberi Görüntüle

''KENDİMİ DÜKKANA ATTIM''

Kazadan kılpayı kurtulan Dilan Su Köknaroğlu, kaza anını şu sözlerle anlattı; ''Yan dükkandan çıkıp buraya sipariş vermeye geliyordum. Çıktığım anda arkamda bir gürültü duydum. Arkamı döndüğüm de arabanın bize geldiğini gördüm. Ondan sonra kendimi bu dükkana attım, kılpayı kurtuldum. Benim arkamdaki beyefendide arabanın üzerine atlayıp kendini yere atıp kurtuldu. Onda da büyük bir ihtimal hasar vardır diye tahmin ediyorum. Arabanın sürücüsü Ayten Soykök’müş ve oyuncuymuş. Bende panik halindeydim ama yardımcı olmaya da çalıştılar. Sonra biz polisi çağırdık. Polis ekipleri ve ambulans geldi ve yardımcı oldular. Yoldan nişanlısıyla geçen hanımefendiye ve ön tarafındaki beyefendiye çarptı. Durumları genel olarak iyiydi. Öndeki adam ayakta tedavi oldu. Diğer kadın ise hastaneye kaldırıldı.




 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading