Yandex Metrica

Ümit Özdağ'dan itiraf gibi açıklama: İstihbarat ve emniyet içinden bana bilgi aktarıyorlar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ itiraf gibi açıklamada bulundu. Özdağ "İstihbarat ve emniyet içinde yetiştirdiğim öğrenciler var. Onlar bana bilgi aktarıyor." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:14

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir canlı yayında itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Özdağ açıklamasında "İstihbarat ve emniyet içinde yetiştirdiğim öğrenciler var. Onlar bana bilgi aktarıyor." diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile sığınmacılar konusunda sert polemiğe giren ve ırkçı söylemleriyle tanınan Özdağ'dan bu defa itiraf gibi bir açıklama geldi.

Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın neyi oluyor? Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın... Haberi Görüntüle

"ONLAR BANA BİLGİ AKTARIYOR"

Özdağ, istihbarat ve emniyet içinden kendisine bilgi akışının olduğunu söyledi. Halk TV canlı yayınında konuşan Ümit Özdağ, "İstihbarat ve emniyet içinde yetiştirdiğim öğrenciler var. Onlar bana bilgi aktarıyor." sözlerine yer verdi.

Sığınmacılarla ilgili provokatif söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi'nin ırkçı lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tehdit noktasına varan sözler sarf etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading