Yandex Metrica

Türkiye'yi yasa boğan depremin hemen ardından utandıran hareket! Çimento hisseleri tavan yaptı

Türkiye'yi yasa boğan depremin hemen ardından utandıran hareket! Çimento hisseleri tavan yaptı

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Yaşanan deprem sonrası binlerce kişi enkaz altında kalırken arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Tüm Türkiye bölgeden gelecek güzel haberlere odaklanmışken Borsa İstanbul'da çimento hisselerinde sert yükseliş yaşandığı görüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye yeni güne Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem felaketiyle uyandı. Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay gibi illerde hissedilen deprem, çok büyük bir yıkıma neden oldu.

Ölü sayısı her geçen saat artarken arama kurtarma çalışmaları cansiparane bir şekilde devam ediyor.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

FIRSATÇILIĞIN BÖYLESİ: BORSA İSTANBUL'DA SERT YÜKSELİŞ 

Türkiye bu acı haberle sarsılmışken Borsa İstanbul'dan gelen görüntü 'pes artık' dedirtti. Depremin acısı yaşanırken borsadaki fırsatçılar, çimento hisselerini tavan yaptırdı.

Borsa İstanbul'da açılış seansında, çimento şirketlerinin hisselerinde sert yükselişler görüldü.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

YÜZDE 9,90'A VARAN ARTIŞ 

BİST 100'de işlem gören Bursa Çimento'nun (BUCIM) hisseleri yüzde 4,53, Çimsa'nın yüzde 4,51, OYAK Çimento'nun yüzde 9,90 artış kaydetti.

Ayrıca anlık olarak yüzde 2,50 düşen borsada işlem gören diğer çimento şirketleri olan Afyon Çimento, Baştaş Başkent Çimento, Batı Söke Çimento, Konya Çimento, Nuh Çimento gibi şirketlerin hisseleri de yükselişe geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading