Yandex Metrica

Türkiye üç silahşorları konuşuyor! İşte Ekrem İmamoğlu'nun şövalyeleri: Can Ataklı, Uğur Dündar ve Fatih Altaylı!

Türkiye üç silahşorları konuşuyor! İşte Ekrem İmamoğlu'nun şövalyeleri: Can Ataklı, Uğur Dündar ve Fatih Altaylı!

Türk basınının 3 ünlü ismi İstanbul'daki kar felaketinin baş sorumlusu Ekrem İmamoğlu'nu savunma telaşıyla komik durumlara düştü: Biri dün dediğini bugün unuttu, öbürü akıllara durgunluk veren bir yorum yaptı, diğeri her zaman olduğu gibi ağzını bozdu.

Gündem

23.01.2024, 18:43

Bütün Türkiye'nin tanıdığı anlı şanlı 'gazeteciler' İstanbul'da milyonları etkileyen kar esaretinde tepkilerin odağındaki Ekrem İmamoğlu'nu savunma yarışına girdi. 

Korkusuz gazetesi yazarı, aynı zamanda Youtuber Can Ataklı, karla mücadele çalışmalarını yönetmek yerine İngiliz Büyükelçi ile ziyafet çeken İmamoğlu'nu dün eleştirirken bugün yere göğe sığdıramadı. 

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

YA ALZAYMIR YA DA SARHOŞ...

Yayınladığı vidyoda İmamoğlu'nun her kriz zamanında ya tatilde ya da başka işler peşinde olduğunu dile getiren Ataklı, "Yağmurda Bodrum'da, depremde kar tatilinde, kar krizinde de balıkçıda kafa çekiyor. Bir de salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar küreme araçlarını falan gönderirsen ve onlar 10 dakikada bir 'aman buradan başkan çıkacak, ayıp olmasın' diyerek kar küreme çalışması yaparsa bu olmaz..." demişti. 

Aynı Ataklı bugün ise kelimesi kelimesine şunları söyledi: "(Ne yaptın Ekrem, mahvettin İstanbul'u falan) diyorlar, yapmadı bir şey kardeşim. 'Yemek yemeye gitti!' E gider, ne olmuş? Ben de giderdim... Sen de git. Yani burada ayıp bir şey yok ki, tam tersi, özgüven... Ama burada beklenmedik bir kar yani.. Fazladan yağdı ki, adamın zaten yemeğe gidip çıkması sırasında İstanbul'da daha kar yok. Yemeğe gidilebilir, bir şey yok ki. Kar yağıyor diye belediye başkanının dışarıda duracak hali yok."

MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme MSB'den son dakika açıklaması: Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR'DAN İBRETLİK YAZI

Yıllar yılı kendisinden 'duayen' ve 'tarafsız gazeteci' diye bahsedilen Sözcü yazarı Uğur Dündar da Ekrem İmamoğlu'nun amansız savunucuları arasında yerini aldı. Gazetedeki köşesinde zihin yakan bir yorumda bulunan Dündar, İmamoğlu'nun İngiltere Büyükelçisi Dominic Chillcott ile randevusunu iptal etmeyerek 'yolları açık tutan belediye başkanı mesajı verdiğini' belirtti. 

Milyonlarca İstanbullunun şimdiye dek görmeyi başaramadığı gizemli detayı açıklayan Dündar, şöyle yazdı: 

"Düşünün, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hemen her gün, 19 saat süreyle AKOM'daki kriz merkezinde görevi başında bulunmasına ve karla mücadele ekiplerinin günler boyu gözlerini kırpmadan doğa koşullarıyla savaşmalarına rağmen, yine de itibarsızlaştırma ve linç kampanyalarının hedefi olmaktan kurtulamadı!

Kar nedeniyle yolda bir saat bile fazladan bekleyen İstanbullulardan özür dilemesi bile yeterli olmadı! 

Neymiş, bir saatlik yemek arası verip İngiliz Büyükelçi ile aylar öncesinden belirlenlen randevu gereği Sarıyer'deki balıkçıya gitmiş. 

Vay, sen misin balıkçıya giden?

Vurun Ekrem İmamoğlu'na!

Gözleri o kadar kararmış ki, İngiliz Büyükelçiye "Kötü hava koşulları ve yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum" d iyerek, aciz başkan portresi sergilemek yerine, Okmeydanı'ndaki AKOM'dan, Sarıyer'e giderek, yolları açık tutmayı başaran Belediye Başkanı mesajını verdiğini bile göremiyorlar!"

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Haberi Görüntüle

YÜZ BİNLER TEK SES OLDU: #YAVŞAKSENSİNFATİH

23 Ocak akşamı saat 22:46'da Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı'nın kar altındaki fotoğrafını paylaşıp "Keşke biraz tuzlasalar" diyen Fatih Altaylı da eşine az rastlanır U dönüşlerinden birine imza attı. Altaylı, İmamoğlu yönetimine eleştiri anlamına gelen mesajını dakikalar içinde silmekle kalmadı, kendisine "Mesajı niye sildin" diye soranlara da hem hakaret etmeyi hem de yalan söylemeyi tercih etti. 

Her sıkıştığında küfür ve hakarete sarılan Altaylı'nın konu hakkındaki twiti şöyle oldu: "Barbaros Bulvarı'nı tuzlasalar değin tweetini niye sildin diye soran yavşak güruhuna yanıtımdır. Biraz ilerde tuzlama yapıldığını görünce sildim. Beni de kendiniz gibi yavşak zannetmeyin. İt sürüsü."

Altaylı'nın iddia ettiği gibi o sırada Barbaros Bulvarı'nda herhangi bir şekilde tuzlama çalışması yoktu. O akşam sözkonusu caddenin fotoğrafını paylaşan binlerce kişi aynı zamanda Twitter'da Fatih Altaylı'nın küfürlü mesajına karşı #YavşakSensinFatih etiketiyle kampanya başlattı. Yüzbinlerce kişiden #YavşakSensinFatih şeklinde cevap alan Altaylı'nın #YavşakSensinFatih diyenlere bir cevap vermeyip küfürlü mesajını silmesi dikkat çekti. 

2019 seçimlerinde AK Parti hükümetinin her ne olursa olsun İstanbul'u CHP yönetimine bırakmayacağını savunan Altaylı, Habertürk gazetesindeki son yazısında şimdi de hükümetin İstanbul'u ikiye bölme planı olduğunu iddia etti. Altaylı, "Sanki İstanbul'u ikiye bölmek, İstanbul'da yerel yönetimin bazı yetkilerini merkezi yönetime bağlamak gibi bir girişim olacakmış gibime geliyor" diye yazdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading